Ana sayfa Dizi Fragmanları Cam Tavanlar finalinden önce yeni bir adım geldi!

Cam Tavanlar finalinden önce yeni bir adım geldi!

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni dizisi Cam Tavanlar için final kararı alınmıştı. Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan ve reytinglerde de beklentilerin altında kalan dizi 8. bölüm ile final yapacak. Cam Tavanlar dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 7. bölümünde aşkın başladığını göreceksiniz ancak bu geç kalmış bir çaba olarak da düşünülebilir.

Cam Tavanlar bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelecek. Bu bölümde doludizgin aşk var! Geçmişten gelen yanlış anlaşılma çözülüyor; Cem ve Leyla aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. İki âşık, kaçırdıkları yıllara inat bulutların üzerine çıkıyor; her anları aşkla dolup taşıyor. Peki, Suna boş durur mu? Cem’i yeniden kazanmak için kolları sıvıyor. Diğer taraftan Haldun tehlikeli bir oyun çeviriyor. Ama Cem ve Leyla’nın aşkı çelik gibi güçlü… Bakalım aşkın gücü her şeyin üstesinden gelmeye yetecek mi?

Cam Tavanlar finalinden önce yeni bir adım geldi! 7

Yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Duygu Yıldırım İleri’nin yazdığı, proje yaratıcısı Meriç Acemi olan ”Cam Tavanlar”ın oyuncu kadrosunda önemli isimler buluştu.

Bensu Soral, Kubilay Aka, Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimler bir arada yer alıyor.

Cam Tavanlar, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!