Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinin finalini hangi ünlü göremeyecek?

Sen Çal Kapımı dizisinin finalini hangi ünlü göremeyecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin bu akşam 46. yeni bölümü yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle yayınlanmayan bölümden sonra izleyiciler büyük bir merakla yeni bölümü bekliyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 7 bölüm sonra final yapacağı da artık netleşti. 52. bölümde izleyicilerine veda edece olan romantik komedi dizisinin bir ünlü ismi erkenden ayrılacak.

Son dönemin en başarılı yapımlarından birisi olan Sen Çal Kapımı’da kısa süredir yer almakta olan Ayşe Akın, finali göremeden veda edecek. Deniz karakterini canlandıran oyuncu daha önce de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Nazlı karakteri ile kısa bir süre yer alması dikkat çekmişti.

Sen Çal Kapımı dizisinin finalini hangi ünlü göremeyecek? 7

2008 yılında Küçük Kadınlar dizisiyle ekran kariyerine başlayan Ayşe Akın, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sinyora Gabriela karakterine hayat verdi. Güllerin Savaşı’nda duygu olarak izlediğimiz oyuncu, Erkenci Kuş dizisinde da Arzu Taş olarak bazı bölümlerde yer almıştı.

Ayşe Akın’ın 48. bölümde dizi ekibine veda etmesi bekleniyor.