Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar’dan sonra Kubilay Aka yine Show TV dizisiyle dönüyor!

Cam Tavanlar’dan sonra Kubilay Aka yine Show TV dizisiyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kubilay Aka uzun bir süredir Show TV ekranında parlamayı sürdürüyor. Vatanım Sensin dizisindeki iyi çıkışının ardından Show TV’nin başarılı dizisi Çukur’a geçen oyuncu, 4 sezon burada büyük işler başardı.

Celasun karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu, oldukça etkili bir çıkış yaptıktan sonra dizinin finalini görmeden ayrıldı. Cam Tavanlar isimli yazlık diziye başlayan ve Bensu Soral ile başrolü paylaşan Kubilay Aka, bu sefer şanssızdı.

Cam Tavanlar dizisi sadece 8 bölüm sürdü ve yaz ortasında ekrana veda etti. Bir süredir dinlenmekte olan Kubilay Aka’nın yeni bir dizide rol alacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş bu transfer gelişmesini duyurdu.

Yönetmen Ahmet Katıksız’ın titiz bir çalışma yürüttüğü Oğlum dizisi için Kubilay Aka ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak. Daha önce bu dizi için Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Serhat Teoman ve Timur Acar ile anlaşmalar yapılmıştı.

Ünlü oyuncu dizide Songül Öden’in canlandıracağı Zeynep karakterinin kardeşi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

İki küçük çocuğun başından geçen üzücü olayların büyük bir dram havasında anlatılacağı Oğlum dizisinin Ocak ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.