Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde beklenmedik değişiklikler!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde beklenmedik değişiklikler!

tarafından ker_def

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin setinde yaşanan koronavirüs vakası nedeniyle geçen hafta yeni bölüm yetişmemişti. Gökçe Bahadır’ın etkilendiği koronavirüs sorunu çözüldükten sonra çekimler kaldığı yerden devam etti. Ünlü oyuncunun sahnelerinin de tamamlanmasının ardından dizinin 13. bölümünün 21 Aralık Salı akşamı yayınlanması kesinleşti.

Başladığı günden bu yana iyi reytingler alan ve sadık bir izleyici kitlesini de kendisine bağlayan Evlilik Hakkında Her Şey’in 13. yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizide Nursen ve Zafer karakterler için beklenmedik değişiklikler yaşanacak. İşte dizide yaşanacaklarla ilgili detaylar: Melisa davasından sonra büroda yapılan kutlamaya gelen sürpriz ziyaretçiler, Azra’yı kariyerindeki en zor davalardan biriyle karşı karşıya bırakacaklardır.

Güneş ve Yalın evlilik hazırlıklarına devam ederken birlikteliklerini onaylamayan Nursen ve Zafer, onları ayırmaya kararlıdırlar. Fakat yaptıkları plan hiç beklenmedik bir şekilde hayatlarının değişmesine sebep olur.

Ural’ın Çolpan’la tanışmasının ardından, Sanem’le olan ilişkileri artık yeni bir döneme girmiştir. Ural’ın Sanem’e hayatının en büyük sürprizini yapmaya hazırlanması, Sanem’in büyük bir korkuya kapılmasına sebep olur. Sergen kayınpederi Faruk’un ölmek üzere olduğunu öğrenir.

Bir yandan Faruk’un sırrını saklamak için uğraşıp, bir yandan da ona yardımcı olmaya çalışırken, Azra’ya yakalanır. Şimdi artık ikisi için de hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır…