Ana sayfa Sosyal Medya Kanseri yendi!… Canan Ergüder sürprizleriyle geri dönüyor!..

Kanseri yendi!… Canan Ergüder sürprizleriyle geri dönüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yetenekli oyuncu Canan Ergüder, Star TV’nin Menajerimi Ara dizisinde rol alırken meme kanserine yakalandığını öğrenmiş ve tedavi sürecinden dolayı diziye ve ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.

Ünlü oyuncu bu süreçte kendisini merak eden hayranlarını hiç habersiz bırakmadı, instagram hesabından zaman zaman yaptığı paylaşımlarla tedavi süreci hakkında da bilgi  verdi.

Gördüğü tedaviden dolayı saçları dökülen Canan Ergüder  bu süreçte objektiflere hiç küsmedi. Zaman zaman peruk takarak bazı zamanlarda da bandanalı görüntüsüyle kendisini özleyen hayranlarının karşısına çıktı.

Tedavisini tamamlayan Canan Ergüder iyileşti ve çok yakında setlere dönecek. Oyuncu, Ay Yapım imzalı Oğlum dizisiyle yeniden setlere dönmeye hazırlanırken belli ki hayranlarına başka sürprizleri de var.

Kanseri yendi!... Canan Ergüder sürprizleriyle geri dönüyor!.. 7

Instagram hesabından yaptığı son paylaşımına, ‘Acaba hangi derginin çekimindeyim?? Sürpriiiz. Pek yakında…’ yazan Canan Ergüder hayranlarını heyecanlandırdı.

Oyuncunun paylaşımında, dökülen saçlarının da bir hayli uzadığı dikkatlerden kaçmadı. Canan Ergüder’in oyuncu arkadaşları, Demet Evgar, Seda Bakan, Ayşenil Şamlıoğlu ve Özge Borak da oyuncunun paylaşımına yorumda bulundu.

Canan Ergüder çok yakında, yönetmenliğini Kara Para Aşk gibi unutulmaz bir diziye imzasını atan Ahmet Katıksız’ın yapacağı Oğlum dizisinde Songül Öden ve Nihal Yalçınkaya ile baş rolü paylaşacak.