Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız çekimleri büyük bir eksiklik ile başladı!

Camdaki Kız çekimleri büyük bir eksiklik ile başladı!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon 9 bölüm yayınlanan Camdaki Kız isimli etkileyici dram dizisinin ikinci sezondan ilk fotoğraflar geldi… Dizi ekibi tatili bitirdi ve Camdaki Kız’ın ikinci sezon çekimleri başladı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu büyük bir eksik ile başlamış oldu. Haziran ayındaki sezon finalinde ortaya çıkan Hayri karakterinin henüz kim olduğunun netleşmemesi ise büyük bir eksiklik olarak değerlendiriliyor.

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Camdaki Kız’ın 2’nci sezon çekimlerine başlandı. Yayınlandığı ilk günden itibaren ekrana damgasını vuran, her bölümü çok ses getiren, reytingin zirvesinden inmeyen dizinin ekibi, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Camdaki Kız çekimleri büyük bir eksiklik ile başladı! 6

Nalan ile Sedat’ın masalsı düğünüyle sezona veda eden Camdaki Kız, yeni bölümlerinde de güçlü hikayesi ve benzersiz ekibi ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam edecek.

Burcu Biricik’in ilk sezona yansıyan güçlü oyunculuk performansı hayranlarını mest etmişti. Oyuncu yeni sezon için de enerji depoladı ve zorlu çekimler için artık hazır.

Camdaki Kız çekimleri büyük bir eksiklik ile başladı! 7

Camdaki Kız dizisinde ikinci sezon öncesi en çok merak edilen konu, hikayeyi çok değiştirecek olan Hayri karakteriydi. Bu karakteri kimin canlandıracağı konusu sürekli gündemde yer aldı. Cihangir Ceyhan ile görüşüldüğü ve oyuncunun da projeye sıcak baktığı bilgileri geldi. Ancak henüz anlaşma yapmaması ve Hayri karakterinin ne zaman dizide yer almaya başlayacağının da bilinmemesi can sıkıcı oldu.

Cihangir Ceyhan ile imza atılmadığı için senaryoda ikinci sezonun ilk bölümleri için Hayri karakterine bir rol yazılmadı. Cihangir Ceyhan meselesinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Sosyal medyada dizinin hayranları en çok da bu konu üzerinde duruyor.

Camdaki Kız çekimleri büyük bir eksiklik ile başladı! 8

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Tamer Levent, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Feri Baycu Güler, Nihal Menzil, Hamza Yazıcı ve Selma Ergeç gibi ünlü başarılı isimleri bir araya getiren Camdaki Kız’ın yeni bölümlerinin Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız, merakla beklenen yeni bölümleri ile çok yakında Kanal D’de…