Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi bu sezon bir ilki gerçekleştirdi!

Camdaki Kız dizisi bu sezon bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi her hafta daha da büyük bir heyecanı ortaya koyuyor. Dizinin hikayesi derinleştikçe izleyiciler de büyük heyecan yaşıyor. Dizinin reytingleri ise her geçen hafta daha da iyi bir noktaya doğru ilerliyor.

Eylül ayında başlayan yeni sezonda öne çıkan dizilerin başında gelen Camdaki Kız, o kadar etkili bir süreç yürütüyor ki, hayran olmamak elde değil. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin senaryosu da çok başarılı, oyunculuk performansları da bir harika.

Her şey bu kadar güzel giderken, reytinglerinde zıplama yapması kimse için şaşırtıcı olmadı. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 16. bölümü bu sezon bir ilki gerçekleştirdi. Şimdiye kadar hiçbir dizi iki haneli reyting oranlarına ulaşamamıştı. Ancak Camdaki Kız 16. bölümü ile bu sezon için iki haneli reytingleri elde eden ilk dizi olmayı başardı.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi sezonun en iyi yapımı olduğunu da böylelikle herkese ispatladı. Bu sezon Camdaki Kız’ın yükselişinin gelecek haftalarda da devam etmesi bekleniyor.

Dizi 16. bölümü ile tüm kategorilerde sadece birinci olmadı en yakın rakibine bile fark atarak bunu başardı. AB kategorisinin yanı sıra ABC1’de de iyi sıçrama yapan dizinin gelecek haftalarda bu kategoride de iki haneli reytinglere ulaşması mümkün görünüyor.