Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi daha yeni başladı, yoksa bir ayrılık mı var?

Camdaki Kız dizisi daha yeni başladı, yoksa bir ayrılık mı var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya devam ediyor. Burcu Biricik’in etkileyici performansı ile göz doldurduğu dizide, Feyyaz Şerifoğlu da dikkat çeken bir konumda. Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ve Can’ın hikayesinde bu ikiliye hayran kalan izleyiciler, şimdi de Camdaki Kız dizisinde buluşmalarından memnun.

Sedat karakteri Can’a benzemiyor belki ama, bambaşka bir hikayede Feyyaz Şerifoğlu hiç de sırıtmadan işini yapmaya devam ediyor. Burcu Biricik, Fatma isimli Netflix dizisinde de zaten muhteşem bir performans sergiledi ve hayranları şu sıralar sosyal medyada binlerce mesaj paylaşarak ünlü oyuncuya övgülerini iletiyor.

Camdaki Kız dizisi daha yeni başladı, yoksa bir ayrılık mı var? 8

Biricik, Camdaki Kız dizisinin de kısa sürede parlamasının arkasındaki en büyük güç. Her rolü başarıyla canlandıran oyuncu, Nalan olarak yine hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor. Camdaki Kız, kısa sürede hem AB hem de ABC1 kategorilerinde reyting birinciliklerini Bir Zamanlar Çukurova’nın elinde aldı ve gücünü ispatladı.

Her hafta milyonların sabırsızlıkla beklediği dizide 5.bölüm 6 Mayıs Perşembe yayınlanacak. Kaza geçiren Sedat izleyicinin de yüreğini hoplatacak. Feyyaz Şerifoğlu yoksa diziden ayrılacak mı? diyen soranlar da var. Ancak başrol oyuncusu ölmez, ölürse dizi biter. Bu kural gereği Türk dizilerin her şey olur, başroller ölmez…

Yeni bölümden yeni fragman ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yeni görüntüler.

Kaza geçiren Sedat ölümle pençeleşiyor!

Camdaki Kız dizisi daha yeni başladı, yoksa bir ayrılık mı var? 9

Olayların ortaya çıkmasından sonra babası Rafet’in gazabından kurtulamayan Sedat can havliyle işleri düzeltmeye çalışır. Önce Cana’nın kapısını çalıp bir an önce kaçıp gitmelerini gerektiğini söyler. Ancak Cana’dan aldığı yanıt Sedat için hayal kırıklığıdır. Diğer taraftan Nalan da yaşadığı şeyler karşısında endişeli ve kararsızdır.

Sedat ise öfkesinin kurbanı olur. Sinirli bir şekilde araba kullanırken gerektiğinden fazla hız yaptığından kaza geçirir. Sedat’ın kaza haberini alan tüm ailesi ise yastatır. Vicdan azabı çeken Cana da hastaneye gelir.

Herkes Sedat’tan gelecek güzel haberi beklemektedir. Nalan da dahil olmak üzere. Ancak gelen bir haber tüm yaşanacakları temelinden sarsacaktır. Sedat’a ne olacak?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!