Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’dan şanssızlığını kıran Seçkin Özdemir’den bir bomba dizi anlaşması geldi!

Kuruluş Osman’dan şanssızlığını kıran Seçkin Özdemir’den bir bomba dizi anlaşması geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekleri ve yakışıklılığı ile hayranlarını mest eden Seçkin Özdemir, ne yazık ki dizi seçimlerinde yaptığı hatalarla da biliniyor. Genellikle yer aldığı projelerin kısa süreli olması oyuncuyu da bıktırmıştı. Hatta pandeminin ilk başladığı dönemde bir instagram sohbeti sırasında tiyatro yapmayı, bir süre dizilere ara vermeyi bile düşündüğünü ifade etmişti.

Ancak son dönemde oyuncunun şansı açıldı. Bunun nedeni ise atv’nin başarılı dizisi Kuruluş Osman oldu… Flatyos isimli karakteri başarıyla canlandıran oyuncu yeniden hayranlarını mutlu etti ve başarılı bir hikayeye dahil olmanın faydalarını da görmeye başladı.

Seçkin Özdemir’in yeni bir dizi anlaşması yaptığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Ünlü oyuncu, Baş Belası isimli bir polisi dizi ile anlaştı. ARC Film tarafından hazırlıkları devam eden dizide Özdemir’in başroldeki partneri de belli oldu.

Kuruluş Osman'dan şanssızlığını kıran Seçkin Özdemir'den bir bomba dizi anlaşması geldi! 7

En son Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ile partner olan İrem Helvacıoğlu, hayranlarından birçok eleştiri almıştı. Şimdi ise yeni dizide ünlü oyuncu kendi yaşına uygun bir partner bulmuş oldu.

Helvacıoğlu’nun hayranları bu eşleşmeyi sevecektir… Baş Belası isimli dizinin hazırlıkları devam ediyor. İki ünlü ve genç ismin buluşması diziye olan ilgiyi de artıracaktır.