Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisi ikinci sezon başlama tarihi hayranları çok mutlu etti!

Camdaki Kız dizisi ikinci sezon başlama tarihi hayranları çok mutlu etti!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Camdaki Kız, geçen sezonun en etkili yapımlarından birisi oldu. Dizinin ikinci sezonu için çalışmalar da geçtiğimiz gün başladı. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonunun erken bir tarihte başlayacak olması izleyicileri çok memnun etti.

Kanal D’den yapılan açıklamaya göre dizinin yeni sezonu 9 Eylül Perşembe akşamı izleyiciyle buluşuyor! Birçok dizi hayranı Eylül’ün ikinci haftası içinde dizinin ekrana gelecek olmasından son derece memnun. 3 aya yaklaşan aradan sonra Camdaki Kız’ı heyecanla bekleyen izleyiciler, yeni karakterle yeni bir hikayeyi karşılarında bulacak.

Cihangir Ceyhan’ın canlandırması beklenen Hayri karakterinin hikayeye girmesi ile her şey bir anda değişecek. Ancak ikinci sezon ilk bölümlerinde Hayri karakteri olmayacak. Dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı…

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan dizisi gerçek bir aşk hikayesinden esinlenildi… Dizinin tanıtımı ekrana gelir gelmez izleyiciyi etkiledi.

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri ile Nur Sürer’in canlandırdığı Feride karakterinin gizemli dünyasını anlatan tanıtım, yeni sezon heyecanını doruğa çıkarıyor.

Nalan’ın hayallerini, heyecanlarını ve bunca yıl sakladığı tüm tutkularını hapsettiği, çok sevdiği kar küresi yeni sezonun büyüsüne ışık tutuyor.

Camdaki Kız yeni sezon ilk bölümü ile 09 Eylül Perşembe akşamı Kanal D’de…