Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi için Ekin Koç’tan sonra bir ünlü daha gündemde!

Üç Kuruş dizisi için Ekin Koç’tan sonra bir ünlü daha gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen Üç Kuruş dizisi için titiz bir çalışmanın yürütüldüğünü dizi hayranları iyi biliyor. İçerde ve Çukur’un ardından Ay Yapım imzalı yeni dizi de aksiyon dolu bir yapım olacak.

Kartal karakterinde Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşma sağlanmıştı. Ayrıca Aytaç Uşun da dizinin kadrosuna katılan ikinci önemli ismi oldu. Aytaç Uşun dört sezon boyunca Çukur dizisinde Meke karakteri ile büyük bir ilgi gördü.

Üç Kuruş dizisi için Ekin Koç'tan sonra bir ünlü daha gündemde! 23

Aslıhan Malbora ile de Kartal’ın kardeşi Leyla karakteri için anlaşma yapıldığına dair bilgiler geliyor. Ekin Koç, Hazal Subaşı’na ise teklifler yapıldı. Her iki isim ile de henüz netleşen bir durum yok. Ancak görüşmeler devam ediyor. İzleyiciler en çok da Ekin Koç’un Efe isimli polis rolünü kabul etmesini bekliyor.

Hazal Subaşı da Kartal’ın partneri Bahar karakteri için ön çekimleri başarıyla tamamladı. Üç Kuruş dizisinin kadrosu için yeni bir ünlü isim daha ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bu ünlü isim Nursel Köse… Bugüne kadar canlandırdığı rolleriyle hayranlık uyandıran usta oyuncuya teklif yapıldığı ortaya çıktı.

Üç Kuruş dizisi için Ekin Koç'tan sonra bir ünlü daha gündemde! 24

En son Arıza dizisinde izlediğimiz Nursel Köse, şayet anlaşma sağlanır ise Kartal karakterinin mahallesindeki halası Neriman olarak ekranda yerini alacak.