Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisi üç birincilikten birisini kaybetti!

Camdaki Kız dizisi üç birincilikten birisini kaybetti!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, 25’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü tüm kişiler kategorisinde Bir Zamanlar Çukurova’nın gerisinde kalarak ikinci oldu. Daha önceki haftalarda tüm kategorilerde gelen birinciliklerin ardından bu durum dizi adına bir yenilgi olarak kayıtlara geçti. AB ve ABC1 gruplarında ise Kanal D dizisi yine birinci oldu. Ancak gelecek hafta Mahkum dizisinin öne geçme ihtimali de belirdi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan bölümü izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu. Sosyal medyada da çok konuşulan Camdaki Kız dizisi her hafta izleyicilere büyük heyecan yaşatıyor. 30 Aralık Perşembe akşamı dizinin yeni bölümü yayınlanacak.

Camdaki Kız dizisi üç birincilikten birisini kaybetti! 8

Camdaki Kız 26. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve bazı sürprizler de dikkat çekti. Nalan gerçeğin peşine düştü. Bu süreçte Melisa ve Cana kafa kafaya verip plan yapıyor. Ancak artık her şey için çok geçtir.

Muzo, Melisa ile ilgili gerçeği Rafet’e açıklar. Koroğlu ailesi büyük bir kaosa sürüklenmiştir. Sedat kendi canını yakacak olan gerçeklerden korkarken Nalan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Camdaki Kız’ın yayınlanan 25. bölümünde, Alper’in Koroğlu Holding’teki ortaklık oylamasına yaptığı baskın Cavit sayesinde kontrol altına alındı. Oylamadan çıkan kararla yeni otelde ortaklığı garantileyen Cavit, Alper’i kendi safına çekti. Sedat ile Cana’nın ilişkisi kaldığı yerden devam ederken, Cana, Sedat’tan öğrendiği gerçeklerin peşine düştü.

Feride’nin kendisine yaptığı konuşmadan etkilenen Nalan, hayata tutunabilmek için tek çaresinin anne olmak olduğuna karar verdi. Meliha’nın kendisini Koroğlu Ailesi’ne başka bir kimlikle tanıttığını öğrenen Hayri ise, gerçekleri Rafet’e söylemeyi bir süre daha erteledi.

Camdaki Kız dizisi üç birincilikten birisini kaybetti! 9

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: “Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Engin Şenkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şeri-foğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek.”

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor. Camdaki Kız yeni bölümleriyle her Perşembe akşamı Kanal D’de….