Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde bir tane değil ki birçok sorun birikti!

Sadakatsiz dizisinde bir tane değil ki birçok sorun birikti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinin senaryosuna yönelik olarak eleştirilerin artmakta olduğu bir dönemdeyiz. Geçen sezon başlayan ve büyük beğeni toplayan dizi BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlandı. Ancak orijinaline göre çok daha uzun süreli olan Sadakatsiz’in hikayesi kendi özgünlüğü içinde ilerliyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in yüksek performansları dizinin hala geniş bir izleyici tarafından takip edilmesini sağlıyor. Hikaye noktasında ise ikinci sezonun başından bu yana eleştiriler durmuyor… Sadakatsiz dizisinde artık izleyicileri fazlasıyla rahatsız eden ve senaristlerin duruma el atması gereken noktalar var.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da dizide nelerin değişmesi gerektiği konusunda detaylar sundu. Her şeyden önce dizi aynı mahallede 3-5 ev arasında gidip gelen bir yapım haline döndü. Artık izleyiciler farklı mekanlarda farklı olayların yaşandığı anları da görmek istiyor.

Sadakatsiz dizisinde bir tane değil ki birçok sorun birikti! 10

Tekirdağ’dan kopan Asya yeniden geri dönüş yapar mı? Senaristler belki eleştirileri dikkate alır ve Asya’yı Tekirdağ’a yeniden yollar.

Sina Koloğlu, “Durumu kurtaran, oyuncular. Çok iyi bir kadro, olabildiğince olayı götürüyor” diyerek aslında dizinin senaryo ile değil oyunculuk performansları ile ayakta kalabildiğine vurgu yaptı.

Bir başka eleştiri konusu ise Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakteri için yapılıyor. Bu karakterin hikayeye yeterince uymadığı eleştirileri var. İzleyicilerin “Bakalım ne zaman bitecek?” diyerek Aras’ın hikayeden ne zaman çıkacağını beklediğini dile getiren Sina Koloğlu, Volkan karakterine de dikkat çekti.

Sadakatsiz dizisinde bir tane değil ki birçok sorun birikti! 11

Sina Koloğlu, “Volkan’a da, bir macera bulsalar…” diyerek bu karakter için de artık yeni bir açılıma ihtiyaç olduğunu ifade etti.