Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisi yine izleyicileri deli edecek!

Camdaki Kız dizisi yine izleyicileri deli edecek!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmakta olan Camdaki Kız, aynı isim ile yayınlanan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından senaryolaştırıldı. Dizinin gerçek bir olaya dayanan hikayesi büyük ilgi çekmeye devam ediyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı Camdaki Kız da usta oyuncular Nur Sürer ile Tamer Levent de çok etkileyici performanslar ortaya koyuyor.

Nur Sürer’in canlandırdığı Feride karakteri izleyicileri bile korkutuyor. Usta oyuncunun ortaya koyduğu muhteşem performans sonrasında Camdaki Kız hayranları Feride ile Nalan karakterlerinin sahnelerini de adeta soluksuz izliyor. Dizinin 7. bölümü de 27 Mayıs Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde önemli gelişmeler var.

Özellikle de evlilik öncesinde Sedat ile Nalan’ın görüşmesini istemeyen Feride’yi çıldırtan olaylar birbiri ardına geldi. Nalan ile Sedat’ın öpüşmesinden sonra bir de Sedat’ın eve geldiğinin ortaya çıkması Feride’yi iyice çıldırtıyor.

Enis Arıkan’ın canlandırdığı Muzo karakteri de sırlarıyla dikkat çeken bir başka nokta… Camdaki Kız 7. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı Sedat ve Cana yeniden bir araya geliyor!

Feride, Nalan’ı Sedat’la gördükten sonra Nalan için yapacakları tam bir felaket olacaktır. Sedat, Cana’ya karşı koyamaz ve tekrar bir araya gelir. Feride, Nalan’a Sedat’la evlenene kadar görüşmeyeceğini söyler. Ancak Sedat, en kısa sürede Nalan’la evlenmek ister. Sedat ve Nalan’ın gizli görüşmesi ise Feride’nin tüm kapıları kapatmasına neden olur.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de! İşte 7. yeni bölümden 2. fragman: