Ana sayfa Sosyal Medya Ushan Çakır hem Show TV’nin hem de TRT’nin dizisinde başrolde yer alıyor!

Ushan Çakır hem Show TV’nin hem de TRT’nin dizisinde başrolde yer alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde birbiri ardına projeler çekiliyor ve oyuncular da setten sete koşuyor… Ushan Çakır da şu dönemde iki farklı dizide iki farklı karaktere hayat veren isimlerden birisi oldu… Show TV ekranında 14 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan ilk bölümü ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizi, itfaiyecilerin hikayesini anlatıyor. Daha önce ilk bölümü Kırmızı Kamyon olarak yayınlanan dizi, düşük reyting alınca Haziran ayına bırakılmıştı.

Ushan Çakır dizinin başrol oyuncularından ve Cem karakterine hayat veriyor. Ancak oyuncu aynı zamanda TRT1 için çekimleri yapılan Mevlana isimli projede de bulunuyor. Şirazi karakterine hayat verdiği Mevlana dizisi ile hayranlarını yine meraklandıran UshanÇakır, Haziran sonunda sete çıkacak olan ekip ile birlikte çekimlerde yer alacak.

Ancak Kahraman Babam dizisinin de çekimleri devam ediyor. Show TV’nin dizisinde ekip stok bölümler çekti ve daha rahat bir çekim temposu var. Ushan Çakır da bu süreçte Haziran ayından itibaren hem Mevlana dizisi için hem de Kırmızı Kamyon için setten sete koşacak.

Ushan Çakır hem Show TV'nin hem de TRT'nin dizisinde başrolde yer alıyor! 7

Çakır’ın Kahraman Babam dizisindeki rol arkadaşları Görkem Sevindik ile Nilay Deniz olmuştu. Mevlana dizisinde ise oyuncu, geniş bir kadro ile bir arada olacak.

Mevlana dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Mert Karabulut, Özlem Tokarslan ve Mert Turak ile birlikte sette yer alacak. 30 bölüm olarak hazırlanan Mevlana dizisinin çekimleri Konya’da yapılacak. Bu da demek oluyor ki Ushan Çakır, Konya ile İstanbul arasında gidip gelecek.