Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde artık kabak tadı veren durum!

Camdaki Kız dizisinde artık kabak tadı veren durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi çok başarılı bir ikinci sezon geçiriyor. 14. bölümü yayınlanan dizinin tüm kategorilerde birincilik elde etmesi, rakiplerini bir bir geçmesi önemli bir sıçrama oldu…

Burcu Biricik, yaptığı açıklamada sette çok yoğun çalıştıklarını ve karakterleri en iyi şekilde canlandırmak için büyük çaba harcadıklarını söyledi. Dizide eleştirilen bazı konular da var. Burcu Biricik, sosyal medyada yapılan bu eleştiriler için ise ilginç bir söz söyledi.

Nalan karakterinin evliliği ve annesi ile ilişkileri en çok eleştirilen konular arasında yer alıyor. Burcu Biricik, bu eliştirileri kabul etti ve şöyle konuştu: “Evet öyle bir durum var. Eleştiriler de muhakkak vardır. Bir yandan da var olan hikayeleri de ele almak istediğimiz için biraz böyle bir yönü var.. Ama düzeleceğiz inşallah..”

Burcu Biricik, eleştirilen bu konuların düzeleceği mesajını verince dikkatler üzerine çevrildi… Camdaki Kız dizisinin 14. bölümünde Cana ile Sedat yakınlaşması da izleyiciler tarafından büyük eleştiriler aldı.

Dizideki bu yasak aşkın sürekli gündeme getirilmesine tepkiler sosyal medyada yükseldi. Topluma kötü örnek olunduğu yönünde yapılan eleştiriler ve aldatmaların sıradanlaştırılmaya çalışıldığı mesajları dikkat çekti.

Cana ve Sedat karakterlerinin durumlarının dizide sıklıkla yer almasının da anlamsız olduğu ve bu tür sahnelerin hikayeye zarar verdiği yönünde değerlendirmeler yapıldı.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Bu aldatma olayları dizilerde çok olmaya başladı. Toplumu kötü etkiliyor.”

Özellikle ekranda ailece yapımı seyredenler Cana ve Sedat sahnelerinin kendilerini çok rahatsız ettiğini ve bu tür sahnelerin artık kabak tadı verdiğini belirten yorumlarda bulunuyor.

Sedat ile Cana’nın Nalan’ın özel hayatını konuştuğu sahneleri de izleyenler olumsuz yorumlarla karşıladı.