Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı alınan Son Yaz dizisinin vedasında sürprizler olacak!

Final kararı alınan Son Yaz dizisinin vedasında sürprizler olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Son Yaz dizisi ne yazık ki ikinci sezona iyi başlayamadı. İlk sezonda iyi reytingler alan yapım, yeni bir hikaye ve yeni karakterler ile sezona başladı. Ancak reytinglerin düşük kalması ve yükseleceğine yönelik bir umut da olmaması Son Yaz için final kararının alınmasına neden oldu.

Son Yaz dizi hayranları hikayenin başka bir kanalda veya dijital platformda devam etmesini çok istiyor. Bu nedenle de sosyal medyada kampanyalar yapılıyor. Ancak şu aşamada Fox TV’den 2 bölüm sonra final olacağına yönelik bilgi dışında ciddi bir detay yok…

Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’in başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümünün ise büyük sürprizlerle geldiği anlaşılıyor.

Dizinin 25. bölüm fragmanına yansıyan görüntüler nasıl bir finalin gelmekte olduğuna yönelik mesajlar veriyor. Cumhuriyet eski savcısı olan Selim Kara, “Allah yaptıklarımı affetsin” diyor. Eşi Canan’ın öldürülmesinin ardından intikam alması beklenen Selim’in neler yapacağını ancak finalde net olarak anlayabileceğiz.

5 Ekim Cumartesi günü 25. yeni bölümü yayınlanacak olan Son Yaz dizisinin finalinde Yağmur ile Akgün arasında da aşkın yeniden başlaması bekleniyor. Yağmur’un yeni birisiyle birlikte olması fikrine bile katlanamayan Akgün, ilk adımı atacak.

Akgün ve Selim cephesinden gelecek iki önemli sürpriz ile veda edecek olan Son Yaz ters köşe sahnelerle de izleyicileri son iki bölümde şaşırtacak.

Yağmur karakterinin de öne çıkacağı son iki bölümde oyuncuların güçlü performansları da izleyicileri etkileyecektir.

İşte Son Yaz dizisinin 25. bölümünden 2. fragman: