Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde bir dönem resmen kapandı!

Camdaki Kız dizisinde bir dönem resmen kapandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk sezonu başarıyla tamamlayan Camdaki Kız dizisi, 9 bölümlük serüven ile herkesi çok etkiledi. Yaz arası veren dizide ekip dinlendikten sonra yeni sezon için tekrar çekimler başladı.

Camdaki Kız dizisi bu akşam yani 9 Eylül Perşembe akşamı ikinci sezona başlıyor. Dizinin başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Usta isimleri de kadrosunda buluşturan Camdaki Kız’ın 10. bölümü öncesinde yayınlanan fragmanlar çok dikkat çekti.

Özellikle ilk sezonda izleyicileri bile çok geren Nalan karakterine korse giydirilmesi döneminin artık kapandığı görülüyor. Feride hanım, artık Nalan’a fizik değil daha çok ruhsal işkence yapacak gibi bir havada var. Ayrıca Sedat da artık Feride hanımın sert tavırlarına katlanmak zorunda kalacak.

Camdaki Kız dizisindeki bu değişime dikkat çeken Milliyet yazarlarından Sina Koğlu, Hayri karakterinin hikayeyi çok değiştireceğine de vurgu yaptı. Cihangir Ceyhan’ın canlandıracağı Hayri, 3-4 bölüm sonra gelecek ve her şeyi baştan aşağıya değiştirecek.

İşte Sina Koloğlu’nun Camdaki Kız’ın ikinci sezonu ile ilgili tespitleri:

“‘Camdaki Kız artık korseden kurtuldu. Feride, “Cezan daha bitmedi. Ruhumun azat olmasına az kaldı” dese de hikaye banyodan sonra belini mengene gibi sıkan o bildik törene gitmeyecek. “Uçkuruna düşkün bir alçak” sözü Sedat’ın annesinden bir başka yol haritası çiziyor. Hamdi karakteri Nalan’ın yeni hayatının ufuk çizgisi olacak. Entrikalar hazır ve taze, izleyiciyi bekliyor.”