Ana sayfa TV Programları O Ses Türkiye’deki kafa karışıklığı sonunda çözüldü!

O Ses Türkiye’deki kafa karışıklığı sonunda çözüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon O Ses Türkiye yarışması ekranda yer alamadı. Pandemi nedeniyle seyircili programları yapmak mümkün olmadı. Acun Ilıcalı imzalı olan program büyük ilgiyle bekleniyor…

Yeni sezonda O Ses Türkiye’nin yayında olacağını jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk, yaz başındaki bir röportajında açıklamıştı. Hayranlar da heyecanla programın başlamasını bekliyor. Ancak kafalarda da bir karışıklık var.

Ocak ayında Exxen platformunu yayına açan Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye için bu platformu düşünüyor mu? TV8’de yani açık kanalda yayınlanmayabilir mi? İşte bu sorular yanıtını buldu.

O Ses Türkiye yarışması kesin olarak tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak. Yani Exxen’de olabileceğine yönelik iddialar doğru değil. Ayrıca Haluk Levent’in jüri üyesi olacağı bilgisinin de doğru olmadığını Milliyet yazarı Sina Koloğlu doğruladı.

Exxen platformunda O Ses Rap isimli yeni bir yarışma programı başlayacak. Ayrıca Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışma programı da yine Exxen’de izleyicilerle buluşacak.