Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde gerilim arttı, korku filmi gibi oldu!

Camdaki Kız dizisinde gerilim arttı, korku filmi gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin şimdiye kadar 18 bölümü izleyici ile buluştu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanında uyarlanan Camdaki Kız, izleyicilerini hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile çok etkiliyor.

Dizinin perşembe rekabetinde bir numara olduğunu ve çok iyi reytingler elde ettiğini, tüm kategorilerde artık üstünlüğü eline aldığını belirtelim. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisini başrolde buluşturan dizide Feride karakterini canlandıran Nur Sürer öyle muhteşem bir oyunculuk sergiliyor ki, dizi hayranları hiçbir saniyesini kaçırmak istemiyor.

Camdaki Kız’ın 11 Kasım akşamı yayınlanacak 19. bölümünde Feride karakteri üzerinden korku dolu sahneler izleyeceksiniz. Nur Sürer, herkesi bir kez daha sanki rolünü yaşıyormuş hissi verecek sahnelerle dikkat çekecek.

Camdaki Kız dizisinde gerilim arttı, korku filmi gibi oldu! 7

Nalan’ın Sedat tarafından aldatılması ve yuvasının dağılma noktasında olması Feride’yi öfkelendirecek. Kızının tek bir gözyaşı için dünyayı sallayacağını, yerinden oynatacağını söyleyen Feride, tehditleri ile ilgi görecek.

Feride diyor ki; “Benim huzurum kaçarsa, herkesin huzurunu kaçırırım. Evladımın canı yanarsa, hepinizin canını yakarım.”

Yeni bölüm öncesi her şeyi geride bırakıp yurt dışına gitme kararı alan Sedat, bunu başarabilecek mi? Nalan, Sedat’ı durdurabilecek mi?

Sedat kararını vermiştir. Nalan’ı ve ülkeyi bırakıp gidecektir. Cana ile planlarını yaparlar. Öte yandan Feride de kızını korumak adına Rafet ile işbirliği yapar. Rafet, Cavit’in karşısına çıkar.

Nalan en sonunda Sedat’ı durdurmak için karşısına çıkar. Sedat gidecek mi? Nalan ne yapacak? İşte bu soruların cevaplarının yer alacağı 19. bölüm büyük heyecana sahne olacak.