Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde herkesin görmek istediği manzara işte bu!

Yargı dizisinde herkesin görmek istediği manzara işte bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Yargı dizisi pazar akşamları geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Dizinin başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu bulunuyor. Çok iyi reytingler alan ve birincilikte Teşkilat ile yarışmayı başaran Yargı dizisi, Kanal D’nin yeni gururu oldu.

Dizinin hikayesinde ise Ceylin ve Ilgaz karakterleri kadar Savcı Sarp da büyük dikkat çekiyor. Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı karakter son günlerde bir hayli öne çıkartıldı. Birçok izleyici ünlü oyuncunun savcı olmak için doğduğu yorumlarını yapıyor.

Sosyal medyada çok etkili bir şekilde temsil edilen Yargı dizisi, 9. yeni bölümünde izleyicilerin heyecanla beklediği anlarla konuşulacak. Çünkü Ilgaz ile Ceylin arasında aşka yönelik ilk adımlar atılacak. Formalite olarak evlenen ikili yeni bölümden itibaren artık duygusal halleriyle de milyonlarca izleyiciyi etkileyecek.

Yargı dizisinde herkesin görmek istediği manzara işte bu! 7

Ilgaz’ın yakın ve ilgili tavırlarından etkilenen Ceylin, ona aşık mı oluyor? Ceylin sohbet sırasında “Yapmayın sayın savcım, vallaha bu gidişle aşık olacağım size” diye konuşuyor.

Ayrıca Ilgaz’ın yarası Ceylin’in dikkatini çekiyor. İkili arasında bu konuşma sırasında beklenmedik bir yakınlaşma başlıyor. Peki Ilgaz ve Ceylin aşkı alev alacak mı? İzleyiciler de bu soruyu soruyor.

Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide ne olacağını kestirmek kolay değil. Çok etkili bir senaryo ve akıcı ilerleyen kurgusu ile Yargı dizisi 9.yeni bölümü ile 14 Kasım Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak.