Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde Hayri krizi bir türlü bitmiyor!

Camdaki Kız dizisinde Hayri krizi bir türlü bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında yeni sezonda da en çok merak edilen dizilerin başında Camdaki Kız geliyor. İlk 9 bölümü büyük beğeni toplayan dizi Haziran ayında sezon finali yaptı. Dizinin sezon finaline Hayri karakteri damgasını vurdu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde, Hayri karakterine kimin hayat vereceği çok merak edildi. Ortaya birçok isim atıldı ama bir tek Cihangir Ceyhan’ın role çok yakın olduğu ortaya çıktı.

Cihangir Ceyhan, geçen sezon Alev Alev dizisinde yer aldı. Sıfır Bir ve ardından da Çukur dizileri ile kısa sürede geniş kitleler tarafından sevilen ünlü oyuncu, yeni dönemde Camdaki Kız dizisinden gelen teklife olumlu bakıyor.

Camdaki Kız dizisinde Hayri krizi bir türlü bitmiyor! 7

Ancak Cihangir Ceyhan’ın eski ve yeni menajerleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir türlü imza aşamasına gelinemediği ortaya çıktı. Camdaki Kız dizisinin çekimleri başlıyor ama hala Hayri karakteri konusu çözümlenmedi.

Gazeteci Birsen Altuntaş da son gelişmeleri duyurdu ve bu krizin devam ettiğini, Camdaki Kız’ın ikinci sezon ilk bölümlerinde de Hayri karakterinin olmayacağını yazdı.

Kanal D’nin yeni sezonda büyük beklentiler içinde olduğu Camdaki Kız dizisinde Cihangir Ceyhan ile hala imza atılamaması ve Hayri karakterinin bir krize dönüşmesi ilginç bir durum olarak göze çarpıyor.

Sosyal medyada da Camdaki Kız hayranları Hayri karakterini çok merak ettiklerini ve yeni sezonun çok daha iyi geçeceğine inandıklarını belirten yorumlar yapıyor. Camdaki Kız hem reytinglerde hem de sosyal medyada ilk sezon çok başarılı sonuçlar elde etti.  İkinci sezonda da aynı başarının tekrar etmesi beklentisi çok yüksek.