Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’dan sonra Levent Özdilek, yeni Fox TV dizisine katıldı!

Kırmızı Oda’dan sonra Levent Özdilek, yeni Fox TV dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1955 Adana doğumlu olan usta oyuncu Levent Özdilek, Türk sinema ve dizi sektöründe yer aldığı birçok yapım ile tanınıyor… Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservuvarı mezunu olan Levent Özdilek, son yıllarda dizilerin vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Pudra Hakkı karakteri ile kısa süre yapımda yer alan oyuncu, Meleklerin Aşkı dizisinde ise Ekrem karakterini canlandırdı.

En son Kırmızı Oda isimli dizideki Aydın karakteri ile dikkat çeken Levent Özdilek, yeni sezonda Fox TV’de yayınlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin kadrosuna dahil oldu.

Kırmızı Oda'dan sonra Levent Özdilek, yeni Fox TV dizisine katıldı! 7

Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimleri başladı. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu gibi önemli isimleri başrolde buluşturan dizide Levent Özçelik, Faruk karakterine hayat verecek.

Boşanma davalarının konu edileceği dizide Levent Özçelik ile Sumru Yavrucuk partner oldu. İki usta oyuncu evli bir çift olarak dizinin dikkat çeken karakterlerine hayat verecek.

Çolpan olarak izleyeceğimiz Sumru Yavrucuk, en son Baraj isimli dizide başrolde yer almıştı. Faruk karakterinde yer alan Levent Özdilek de yeniden dizilere dönüş yapıyor.