Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde herkesin merak ettiği tek bir isim var!

Camdaki Kız dizisinde herkesin merak ettiği tek bir isim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle 9 Eylül perşembe günü buluşması beklenen Camdaki Kız dizisi yeni sezonu ile yine herkesi fazlasıyla etkileyecek. Nalan ve Sedat’ın hikayesine Hayri karakteri adeta gökten düşmüş gibi giriş yapacak..

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisiyle ilgili en çok merak edilen şeyin Hayri karakteri ve onun diziye olan etkisi olduğunu sosyal medya yorumlarında görebilirsiniz. Birçok dizi hayranı aylarca bu karakteri kimin canlandıracağını öğrenmeye çalıştı.

İbrahim Çelikkol ve Erkan Kolçak Köstendil isimleri ortaya atıldı ama her ikisi de olmadı… Sonrasında ise Cihangir Ceyhan ile anlaşıldığı bilgisi geldi. Çukur dizisi ile büyük çıkış yapan Cihangir Ceyhan, geçen sezon da Alev Alev dizisinde iyi bir oyunculuk sergiledi. Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunda herhangi bir değişiklik olmaz ise Hayri karakterini ünlü oyuncu canlandıracak.

Camdaki Kız dizisinde herkesin merak ettiği tek bir isim var! 7

Dizi hayranları Nalan’ın saflığından çok etkilendi. Sedat ise uçkuru uğruna bir genç kızı harcayan birisi olarak izleyicilerin tepkisini çeken birisi konumunda… Dizinin ikinci sezonunda Hayri karakteri ile Nalan arasında yaşanacaklar hikayenin ilerleyişini belirleyecek.

İkinci sezon ilk bölümlerinde Hayri karakterinin olmayacağını herkes biliyor. Karakterin 3-4 bölüm sonra ortaya çıkması bekleniyor. Dizinin ikinci sezonu öncesinde hayranların en çok merak ettiği de Hayri’nin nasıl bir değişime neden olacağı konusu…

9 Eylül perşembe akşamı saat 20.00’da Camdaki Kız hayranları ekran başına geçecek. Hayri karakterinin merak edileceği bir başlangıç olacak ama bu karakter ilk bölümlerde olmayacağı için heyecan gelecek haftalarda da devam edecektir.

Camdaki Kız 10. Bölüm fragmanı yayınlandı ve dizi hayranları yine dram yönü çok yüksek sahnelerin geldiğini anladı. Sedat, Nalan’ı mutlu edebilecek mi? Akıllardaki sorulardan birisi bu… Bir diğeri ise Hayri karakterinin ne zaman ortaya çıkacağı konusu…

Sedat ve Nalan mutlu olmak için adımlarını atmışlardır. Ancak Cana Sedat’ın peşini bırakmaz. Masum Nalan’ın başına bundan sonra neler gelecek? Evliliği nasıl olacak?

Camdaki Kız yeni sezonuyla 9 Eylül Perşembe 20.00’de Kanal D’de başlıyor!