Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin 5 ünlü oyuncusu yeni bir projede buluşuyor!

Çukur dizisinin 5 ünlü oyuncusu yeni bir projede buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon devam eden Çukur dizisinde birçok ünlü isim rol aldı. Show TV’de yayınlanan dizinin etkileyici oyuncularından birisi de Nejat İşler oldu… Çağatay Erdenet isimli karakteri canlandıran oyuncu, ayrıca son dönemde Saygı isimli BluTV yapımı ile de dikkatleri çekiyor.

Nejat İşler’in önümüzdeki günlerde yeni bir proje için sete çıkacağı ortaya çıktı. Mehmet Eroğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan İyi Adamın 10 Günü isimli sinema filmi için çalışmalar devam ediyor.

Çukur dizisinin 5 ünlü oyuncusu yeni bir projede buluşuyor! 25

Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yapacağı projenin ekibi 7 Eylül’de sete çıkacak. Gazeteci Birsen Altuntaş filmin oyuncu kadrosu hakkındaki son bilgileri paylaştı.

Nejat İşler’in yanı sıra Çukur dizisinde rol alan Rıza Kocaoğlu, Şenay Gürler, Kadir Çermik ve İlayda Alişan da projenin kadrosunda yer alıyor.

Eski bir avukat olan Sadık karakterinin 10 günlük macerasını anlatan sinema filminde ayrıca; Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, İlayda Akdoğan ve Erdal Yıldız gibi önemli isimler de yer alacak.