Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde tartışma ayrılık getirdi!

Camdaki Kız dizisinde tartışma ayrılık getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının bir numaralı dizisi olarak öne çıkan Camdaki Kız’ın hikayesi çok etkili bir şekilde devam ediyor. Dizinin şimdiye kadar 17 bölümü yayınlandı ve her sahnesini izleyiciler büyük bir dikkatle takip ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden uyarlanan Camdaki Kız’ın 18. yeni bölümünde önemli bir ayrılık yaşanacak. Sedat’ın hisselerini Cavit’e satma kararı ailede büyük bir çatlağa yol açacak.

Rafet bey ise durumu toparlamak bir yana olayların daha da büyümesine katkı yapacak. Sadece Sedat değil, ardından da Selen evden ayrılıyor.. İki ayrılık ile sarsılan Koroğlu ailesinde yaşananlar Feride’yi de harekete geçirecek.

Camdaki Kız 18. Bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Çok heyecanlı anlar izleyicileri bekliyor. İki haftadır AB kategorisinde iki haneli reytingler elde eden Kanal D dizisi, yine herkesi şaşırtacak detaylarla geliyor.

Camdaki Kız dizisinde tartışma ayrılık getirdi! 7

Sedat ortadan kayboluyor, aileler karşı karşıya geliyor! Selen ile babası arasında fikir ayrılığı yaşandı.

Koroğlu ailesinde bir yıkım yaşanmaktadır. Hem Sedat hem de Selen evden ayrılır. Bunun akabinde Nalan da Sedat’a ulaşamaz. Sedat ise oldukça düşüncelidir. Koroğlu ailesi dağılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Muzaffer ise bu ailenin gitmek isteyip de gidemeyen bir üyesi olarak evde babasının yanında duruyor.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Yeni bölümden yeni fragman heyecanın daha da artmasını sağladı.