Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisinde izleyici pası verdi, senarist golü attı!

Kalp Yarası dizisinde izleyici pası verdi, senarist golü attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde 17 bölüm geride kaldı. Pazartesi akşamlarının etkili yapımlarından olan dizide güçlü bir dram hikayesi var. Antakya’da çekimleri devam eden dizinin başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin iyi bir uyum sergiledi.

Kalp Yarası izleyicileri derinden etkileyen hikayesi ile 18. yeni bölümde de yine ekranda güçlü bir duruş sergileyecek. Birincilikten uzaklaşmış olsa da sadık izleyici kitlesinin desteğini sürdürdüğü atv dizisinde neler olacağı konusunda detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Şenay Gürler’in canlandırdığı Azade hanım hapiste ve onun canını yakmak isteyen gizli bir tanık var.. Bu tanığın ifadeleri Azade hanım karakterinin gidişatını belirleyecek.

Merve Çağıran’ın canlandırdığı Hande ise Ferit’e olan aşkını intikam isteğine dönüştürdü. Hande karakteri yeni bölümde herkesin mutsuzluğu için çaba harcayacak.

Kalp Yarası dizisinde izleyici pası verdi, senarist golü attı! 7

Ayşe ile Ferit’in yeniden bir araya gelmesi dizi hayranlarını memnun etti. Ancak iki aşığın yolunun üzerinde daha çok diken var. El ele tutuşarak birbirlerine olan sevgilerini gösterecek olan Ayşe ve Ferit’in aşk dolu sahnelerini izleyiciler bir süredir merakla bekliyor. Sosyal medyada senariste iki karakterin aşkı için birçok mesaj yollayan dizi hayranlarının bu isteklerinin gerçekleşeceği de artık netleşti.

Dizi hayranları hikayenin nasıl ilerlemesini arzu ettiklerini sosyal medyada yazıyor. Senaristlerin de bu isteklere kayıtsız kalmadıkları yönünde bir hissiyat bölümler yayınlandıkça ortaya çıkıyor.

Dizi hayranlarının hikayede en çok görmek istediği Ayşe ile Ferit’in aşk dolu mutlu sahnelerini 1 Kasım Pazartesi akşamı izleyebilecek. Ayşe ve Ferit yeniden aşkın kollarına kendilerini bırakıyor. Dizinin 18. bölüm 2. fragmanında da bu detaylar yer alıyor.

Ayşe diyor ki, “Bu masal dünyasının içinde bensiz kaybolmak yok.”

Ferit ise, “Her şeyi geride bırakıp öyle geldim” ifadesiyle dikkat çekiyor.

İşte Kalp Yarası dizisinin 18. bölümünden ikinci fragman: