Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisindeki büyük sürprizi, aylarca saklamışlar!

Camdaki Kız dizisindeki büyük sürprizi, aylarca saklamışlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisi çok başarılı bir başlangıca imzasını attı. Dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde Bir Zamanlar Çukurova’dan birincilikleri alması ise müthiş çıkışın taçlandırılması olarak dikkatleri çekti.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız’ın senaryosu o kadar etkileyici ki, Enis Arıkan’ı bile ikna etmeyi başardı. Arıkan, normalde dizi yapmayı düşünmüyordu ama hikaye çok sağlam olunca, yapımcının da projedeki rolünü etkileyici anlatımı ile Muzaffer rolünü kabul etti.

Geçtiğimiz hafta Muzo karakteri ilk kez dizide belirince herkes şaşkına uğramıştı. Hatta Enis Arıkan’ın hayranları bu durum ile dalgasını bile geçmişti. Zira oyuncu komedi projelerinin aranılan ismiydi ve ağır bir dram dizisiyle büyük sürpriz yapmıştı.

Camdaki Kız dizisindeki büyük sürprizi, aylarca saklamışlar! 7

4 yıl konservatuvar okuyan Enis Arıkan, her türlü rolü oynamak istediğini ve Camdaki Kız fırsatı gelince de değerlendirmek istediğini belirtti. Ünlü oyuncu röportajında aylarca dizi için anlaşma yaptığını da sakladığını ve bunun bir sürpriz olması için çaba harcadıklarını da söyledi.

Enis Arıkan, yapımcının sözünün kendisini ikna ettiğini de şöyle anlattı: “Yapımcı ‘O odadan sen çıkınca başka bir şey olacak’ dedi, gerçekten de öyle oldu. İnsanlar beklemiyordu, şaşırdılar.”