Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde yeni bölüm hakkında son karar verildi!

Sadakatsiz dizisinde yeni bölüm hakkında son karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı konusu merak ediliyordu. Medyapım, bu konuda duyuruda bulunmuş ve 28 Nisan Çarşamba akşamı yeni bölümün yayınlanacağını bildirmişti.

Kanal D’den de Sadakatsiz dizisinin yeni bölümüyle ilgili fragman gelince izleyiciler rahatladı. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizinin setinde koronavirüs şoku, yayınları da aksattı.

Şu sıralarda hastanede entübe edilen ve sıkıntılı bir süreç geçiren Burak Sergen’in koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı. Ayrıca Melis Sezen ve Alp Akar’ın da virüse yakalanmasının ardından sette bir süre çalışmalar durduruldu. Bu nedenle de geçtiğimiz Çarşamba günü yeni bölüm yayınlanamadı.

Sadakatsiz dizisinde heyecan ve merakla beklenen 27. yeni bölümden ilk fragman ise bu akşam saatlerinde paylaşıldı. Dizinin hayranları da yeni bölümün yayınlanacak olmasının sevincini yaşadı.

Sadakatsiz takipçileri, yeni bölümde heyecanlı anlarla karşılaşacak. Her şeyi evliliğin kurtarmak için Derin’in planladığı, Asya ile Volkan’dan intikam almaya çalıştığı yönünde fragmanda bilgiler var.

İşte Sadakatsiz dizisinin 28 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 27.bölümünden yeni fragman ve diğer detaylar:

Asya, Derin’i kurtarmaya çalışırken Faruk’a yakalanıyor!

Derin’in kaçırılması yavaş yavaş aydınlanmaya başlarken sular durulmuyor. Asya, Derin’e yardım etmeye çalışıyor ancak Faruk’a yakalanıyorlar.

Asya ve Derin’in kaçmaya çalışırken gören Faruk ise çok sinirleniyor ve silahını Asya’ya zarar verdiğini düşündüğü Derin’e doğrultuyor. Faruk tetiği çekecek mi? Derin’e ne olacak?