Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisindeki herkes aynı sorunun yanıtını merak ediyor!

Camdaki Kız dizisindeki herkes aynı sorunun yanıtını merak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin 7. yeni bölümü izleyicilerle 27 Mayıs Perşembe akşamı buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide, Muzo karakterine Enis Arıkan hayat veriyor. Muzo olarak izleyicileri çok şaşırtan Arıkan, dram performansıyla önemli bir sınav da veriyor.

Camdaki Kız dizisinde Nalan ile Sedat’ın öpüştüğünü gören Feride çıldırdı. Camdaki Kız 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve Feride’nin zalimlikleri de izleyicileri yine sinir edecek. Sedat’ın öpücüğü Nalan’a pahalıya patlıyor! Sedat ve Nalan öpüştüğünü öğrenen Feride çıldırmıştır. Bu yüzden Nalan’ın kaybolduğunu düşündüğü ahlakını kendince geri getirmeye çalışır.

Ancak Feride’nin yöntemleri artık sınırı aşmıştır. Nalan’ın sağlığını tehlikeye atacak bir boyuta gelir. Bayılan Nalan’ı ise Muzo bulur. Peki bayılmak üzere olan Nalan’ı kurtaran Muzo’nun onların evinde ne işi var. Birçok dizi hayranı bu soruyu soruyor.

Muzo, Nalan’ın evinde ne yapıyor? İşte bu sorunun yanıtını izleyiciler çok merak ediyor. Birçok izleyici bu sahnede ya Feride ya da Sedat olmasını beklerdi. Ancak ansızın kapıdan içeri giren kişi Muzo oldu. Dizinin sadık izleyicileri Muzo ile Nalan aşkına doğru gidileceğini ve bu sahnenin de ilk adım olduğunu düşündüklerini belirten yorumlar da yapıyor.

Nalan karakterinin yaşadıkları da izleyicileri derinden etkiledi. Birçok dizi hayranı sinirlerinin bozulduğunu ifade ediyor. “Diziyi seyrederken resmen strese giriyorum” diye yorum bırakan hayranlar, Feride için “canavar” ifadesini de kullanıyor.

“Bu feride gibi anne olmaz olsun” diye yorum bırakan Camdaki Kız takipçileri, yeni bölümün de efsane olacağını ifade ediyorlar.

Camdaki Kız yeni bölümüyle 27 Mayıs Perşembe 20.00’da Kanal D’de!