Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in ödülü senaristinden bomba gibi bir dizi geliyor! Hikayesi sıra dışı!

İstanbullu Gelin’in ödülü senaristinden bomba gibi bir dizi geliyor! Hikayesi sıra dışı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İstanbullu Gelin dizisinin senaristi Deniz Akçay’dan bomba gibi bir dizi geliyor. Halen Netflix’te yayınlanan My Mister isimli dizi için ekip Star TV ile görüşüyor.

Deneyimli senarist Deniz Akçay bugüne kadar pek çok başarılı senaryoya imza attı. 2020 yılında Birol Güven’le Kahkaha Show’da çalışmaya başlayan Akçay, hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yapıp yapımcılığını üstlendiği Köksüz filmiyle sektörde çok ses getirdi ve aynı yıl 32. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü, 20. Altın Koza Film Festivali’nde Yılmaz Güney Ödülü; 2015 yılında da 47. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri’nde Mahmut Tali Öngören En İyi Senaryo ödüllerine layık görüldü.

İstanbullu Gelin'in ödülü senaristinden bomba gibi bir dizi geliyor! Hikayesi sıra dışı! 8

Deniz Akçay bugüne kadar Yarım Elma, Ömre Bedel, Küçük Kadınlar, Bana Sevmeyi Anlat, İstanbullu Gelin gibi birçok dizinin senaryo ekibinde yer aldı.

Deniz Akçay şimdi de bir Güney Kore dizisini Türkiye’ye uyarlıyor. Halen Netflix’te yayınlanan My Mister isimli dizi sıra dışı bir hikayeyi anlatıyor.

İstanbullu Gelin'in ödülü senaristinden bomba gibi bir dizi geliyor! Hikayesi sıra dışı! 9

Orjinal ismi My Ajusshi olan dizi şimdiye kadar çekilmiş en iyi Güney Kore dizilerinden biri olarak tanımlanıyor. Farklı jenerasyondaki insanların hayatları ile ilgili farklı değerleri ve sorunlarına odaklanan ödüllü dizide, 40 yaşında bir adam ile 20 yaşındaki bir kızın kendi yaşam mücadelelerini verirken yollarının kesişmesi ve birbirlerini iyileştirme süreci konu ediliyor. İçerisinde, romantik, dramatik ve bir o kadar da psikolojik ögeler barındıran dizide, her karakterin bir derinliği ve vermiş olduğu bir mücadele söz konusu.