Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinden daha çok Burcu Biricik’in güzelliği ve çok yönlü oyunculuğu öne çıktı!

Camdaki Kız dizisinden daha çok Burcu Biricik’in güzelliği ve çok yönlü oyunculuğu öne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak olan Camdaki Kız isimli dizinin heyecanı fragman ile iyice arttı. Beyoğlu’nda çekilen görüntülerden oluşan fragman büyük ilgi gördü.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin hazırlıklarına devam ediliyor. Nalan karakterine Burcu Biricik hayat verecek. Kırmızı Oda’da ünlü oyuncuya eşlik eden ve çok da ilgi gören Feyyaz Şerifoğlu da başrolde yer alacak bir diğer isim olarak dikkatleri çekmekte…

Camdaki Kız dizisinin ilk fragmanının yayınlanmasının ardından sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı. Yapılan yorumlarda diziye olan ilgili bir hayli yoğun olduğu görülürken, özellikle de Burcu Biricik’in güzelliği üzerine birçok paylaşımda bulunuldu.

Camdaki Kız dizisinden daha çok Burcu Biricik'in güzelliği ve çok yönlü oyunculuğu öne çıktı! 10

Dizinin hayranları ünlü oyuncunun göz kamaştıran güzelliğinden çok etkilendiklerini belirten yorumlar bıraktı. “Melek misin be kadın, bu ne güzellik” diye yorum bırakan hayranlar, Burcu Biricik’in yeni rolünün merakı içinde olduklarını ifade ettiler.

Camdaki Kız dizisinden daha çok Burcu Biricik'in güzelliği ve çok yönlü oyunculuğu öne çıktı! 11

Biricik’in son dönemde yer aldığı birbirinden farklı karakterlere vurgu yapan dizi hayranları çok yönlü bir oyuncu olduğu vurgusunu da özellikle yaptı. Kuzgun dizisinde Dila, ardından Kırmızı Oda’da Boncuk, Fatma dizisinde Fatma ve Camdaki Kız’da Nalan ile ünlü oyuncu son dönemde birbirinden çok farklı karakterlere hayat vermekte…

Camdaki Kız dizisinden daha çok Burcu Biricik'in güzelliği ve çok yönlü oyunculuğu öne çıktı! 12

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisi bu sezonun en iddialı projelerinden birisi olacak.

Camdaki Kız dizisinden daha çok Burcu Biricik'in güzelliği ve çok yönlü oyunculuğu öne çıktı! 13

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği Camdaki Kız, çok yakında Kanal D’de…