Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde dram büyük, verilen söz daha da büyük!

Mucize Doktor dizisinde dram büyük, verilen söz daha da büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 53 yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizinin hayranlarını bir hayli etkileyecek sahneler geliyor. Özellikle de Ali Vefa ile minik Barış’ın sahnelerini izleyenler gözyaşı dökecektir.

Ali Vefa, kendi geçmişinde yaşadığı ayrımcılığın bir benzerini yaşayan Barış’a yardımcı olmak istiyor. Minik Barış’ın ellerinde büyük bir sorun var. Bunu düzeltmek için de Nazlı ve Ezo ile birlikte kasaba hastanesine giden Ali Vefa, burada tüm olumsuz şartlara rağmen büyük işler başarmak niyetinde.

Barış’a bir söz veren Ali Vefa, “Sen de güzel güzel saklambaç oynayacaksın arkadaşlarınla. Söz” diyerek minik çocuğun yüzünü güldürüyor.

Ancak bu o kadar da kolay gerçekleşecek bir şey değil. Ali Vefa tüm gücüyle savaşacak ve amacına ulaşabilecek mi, işte burasını dizinin yeni bölümünde görebileceksiniz.

Mucize Doktor’un 53. bölüm 3. fragmanında o duygusal anlardan kısa bir bölüm var ve videodan izleyebilirsiniz.

Küçük bir çocuğun ameliyatı için kardeş hastaneye giden Ali, Ezo ve Nazlı’yı bir felaketler zinciri beklemektedir.

Ali eski önyargılarla tekrar yüzleşir ve türlü imkansızlıklarla mücadele ederken Ferman, diğer tarafta, Vuslat’ın zengin ve sapasağlam bir arkadaşına tıbbın sunduğu en son olanaklarla bakmakla yükümlü ve bundan çok rahatsızdır.

Bu hayat adil değil. Ama eşitliği biraz olsun sağlamak adına kim, ne yapabilir?