Ana sayfa Dizi Arşivi Kapalıçarşı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kapalıçarşı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kapalıçarşı, TMC’nin yapımcılığında, yönetmenliğini Ömür Atay ve Yasin Uslu’nun yaptığı, senaryosunu Gaye Boralıoğlu, Neşe Şen, Şerif Erol, Gülden Çakır ve Emine Algan’ın birlikte kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir. 2009-2010 yılları arasında ATV’de yayınlanmıştır.

Kapalıçarşı isimli dizi 2 sezon boyunca toplam 38 bölüm olarak ekranda kaldı. Güçlü bir oyuncu kadrosu vardı. Nejat İşler, Olgun Şimşek, Aslı Tandoğan, Tülin Özen, Mert Fırat, Erkan Can, Selen Seyven, Engin Altan Düzyatan, Zeynep Eronat dizide başarılı şekilde yer aldılar.

Kapalıçarşı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: ATV
Yapımcı: TMC
Türü: Dram
Yayın Tarihi: Eylül 2009- Ekim 2010
Mekan: İstanbul
Süresi: 80 dakika
Müzik: Artizler
Başrol: Nejat İşler, Olgun Şimşek, Aslı Tandoğan, Tülin Özen, Mert Fırat, Erkan Can, Selen Seyven, Engin Altan Düzyatan, Zeynep Eronat.
Oyuncular: Nergis Çorakçı, Onur Bayraktar, Haldun Boysan, Ayşe Selen, Tolga Tekin, Rafi Emeksiz, Deniz Gürzumar, Begüm Akkaya, Serena Yapaöz, Pınar Aydın, Halil Kızbaş, Tuncay Kaynak, Durul Bazan, Sera Tokdemir, Taner Ölmez, Ahmet Kaynak, Mine Tugay, Doğukan Polat.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/Kapalicarsi.Dizi
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/webtv/kapalicarsi/bolumler

TÜM HABERLER:

Kapalıçarşı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Kapalıçarşı dizisi ATV’de yayınlandığı 2009-2010 yılları arasında gerek konusu gerekse güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettirdi. Dizi çok yüksek reytingler almasa da kemikleşmiş bir izleyici kitlesi edindi. Dizinin başrol oyuncusu Nejat İşler, 15.bölümden sonra diziden ayrıldı.

O dönem de yapılan haberlerde, İşler’in sete alkollü geldiği için yapım firması tarafından kadrodan çıkarıldığı öne sürüldü. Nejat İşler’in ardından diziye taze kan olarak Engin Altan Düzyatan dahil edildi. Ancak dizi, düşük reyting aldığı gerekçe gösterilerek, 38. bölümüyle sonlandırıldı.

Kapalıçarşı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Dizide, Kapalıçarşı’nın büyülü atmosferi içinde, bir mucizenin peşindeki insanların hikayesini anlatılıyor. Parasızlıkla boğuşan ve bu hayattan yırtmaya çalışan üç sıkı dost ve kasabalı bir genç kızın yolları Kapalıçarşı’da kesişir.

Cemal (Nejat İşler), küçük yaşta öksüz ve yetim kalmış ama kendi ayakları üzerinde durmayı çabuk öğrenmiş yürekli bir delikanlıdır. ‘Baba’ dediği ustası Ziya’nın (Erkan Can) Kapalıçarşı’daki halıcı dükkanında çalışmaktadır. Tek bir hayali vardır; çok para kazanıp bu hayattan yırtmak.

Diyar (Aslı Tandoğan) Hereke’de bir halı dokuma atölyesinde öğretmendir. Kasabanın en güzel kızıdır. Aşkla bağlanmadığı hiçbir işin, insanın peşinden gitmemeye kararlıdır. Mahmut (Olgun Şimşek) hüznünü neşesiyle örtmeye alışmış, pamuk kalpli bir adam. Cemal’le beraber çalışır ve aynı evde yaşarlar. Talihsiz olduğu tek konu ise kadınlardır. Geçmişinde hazin bir hikaye bulunan Mahmut’un büyük hayali, günün birinde o hikayeyi tamamlamak. Arda (Mert Fırat) yakışıklı, sevimli, fırlama bir çapkındır. Kuyumcuda çalışan Arda, turist kızlarla sürekli flört halindedir Ve tabii ki hep ‘başarılı’dır! Bütün amacı dünyanın bütün kadınlarının gönlünü fethetmektir.

Kapalıçarşı’da yetişen bu üç sıkı dost, hayallerini gerçekleştirmek için bir mucize gerektiğini düşünürken Zeze çıkar karşılarına. İncecik, tül gibi parmakları vardır bu minik kızın. Cemal, bu tül parmaklar sayesinde, bugüne kadar yapılmamış mucize bir halı dokunabileceğini düşünür. O halıyı bir de sattılar mı, tamam artık, yırttılar demektir. Böylece Diyar’la kesişir yolları. Ama işler hiç de öyle kolay değildir. Bir yanda ustanın öz oğlu ve Cemal’in ezeli rakibi, bir yanda Diyar’ın babası ve sucuk tüccarı sözlüsü, diğer yanda bilinmeyen düşmanlar, onların hayallerini engellemek için ellerinden geleni yapacaktır.

Her biri kaderine karşı mücadele eden bu dört insanı kader bir araya getirmiştir. Ve onlar, bir mucizenin peşinde mucizeye dönüşürler.

Kapalıçarşı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Nejat İşler (Cemal)
Olgun Şimşek (Mahmut)
Tülin Özen (Seher)
Aslı Tandoğan (Diyar)
Mert Fırat (Arda)
Erkan Can (Ziya)
Selen Seyven (Yasemin)
Nergis Çorakçı (Nimet)
Onur Bayraktar (Timur)
Haldun Boysan (Osman)
Ayşe Selen (Macide)
Tolga Tekin (Mustafa)
Rafi Emeksiz
Deniz Gürzumar
Begüm Akkaya (Dilek)
Serena Yapaöz (Zeze)
Engin Altan Düzyatan (Fırat)
Pınar Aydın
Halil Kızbaş
Tuncay Kaynak
Zeynep Eronat
Durul Bazan
Sera Tokdemir (Melek)
Taner Ölmez (Gıyabettin)
Ahmet Kaynak (Ender)
Mine Tugay (Feride / Elif)
Doğukan Polat (Müstecap)

MEKANLAR:

Dizinin çekimleri TEM Stüdyoları’nda oluşturulan Kapalıçarşı’da yapıldı.

JENERİK:

Kapalıçarşı dizisinin müzikleri Artizler tarafından yapıldı. Dizi yayınlandığı dönemde müziklerinden oluşan bir albüm de yayınlandı. Kapalıçarşı’nın jenerik müziğini aşağıda dinleyebilirsiniz.

Kapalıçarşı Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Kapalıçarşı dizisinden ilk fragman 2009 yılının Eylül ayında ATV’de yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Kapalıçarşı dizisi 2009 yılının Eylül ayında ATV’de yayınlanmaya başladı. Güçlü oyuncu kadrosuyla ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen dizi unutulmaz diziler arasına girmeyi başardı. 2 sezon boyunca devam eden Kapalıçarşı, Ekim 2010’da 38. bölümüyle final yaptı.

Kapalıçarşı dizisinin tüm bölümlerini ATV’nin internet sitesinden veya youtube’dan izleyebilirsiniz. atv’den izlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Kapalıçarşı dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de YouTube’da paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Olgun Şimşek / Üflediler Söndüm

Olgun Şimşek / Aşk Olsun

Diyar & Fırat

UNUTULMAZ SAHNELER

Kapalıçarşı dizisinden unutulmayan bazı sahneleri aşağıda izleyebilirsiniz.

Cemal Vurulma

Erkan Can’dan Muhteşem Bir Sahne

YURT DIŞINDA ‘KAPALIÇARŞI’ DİZİSİ

Kapalıçarşı dizisi yurt dışında pek çok ülkede de ilgi gördü. Dizi Calinos Firması tarafından Almanya, İsviçre, Avusturya, Tayland, Tayvan, Vietnam, Macaristan, Polonya, Japonya, Kazakistan, Bulgaristan, Makedonya, Ortadoğu, Özbekistan, Yunanistan, Kosova, Azerbaycan, İran, Ortadoğu ülkeleri, Romanya, Katar, Arnavutluk, Hırvatistan, Bruney, Bosna, Ukrayna, İsrail, Singapur ve Malezya gibi ülkelere pazarlandı.