Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisine bravo müthiş bir reyting başlangıcı yaptı!

Camdaki Kız dizisine bravo müthiş bir reyting başlangıcı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Perşembe akşamları dizi yarışına yeni bir yapım daha katıldı. Dün akşam Kanal D ekranında ilk bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisine ilgi büyük oldu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin Kırmızı Oda’daki etkileyici partnerliğini yeni diziye de yansıttığı Camdaki Kız çok beğenildi.

Diziye yönelik sosyal medyada çeşitli eleştiriler ve övgüler üst üste geldi. Hikaye beğenilirken, çekimler ve görüntü kalitesi ile ilgili yoğun eleştiriler geldi. Burcu Biricik yine güzelliğini ve yeteneğini konuşturdu. Kanal D’nin yayınını koronavirüs sorunu nedeniyle 1 hafta ertelediği dizi nihayet ekran ömrüne iyi başladı…

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat öyküsünden yola çıkarak yazdığı Camdaki Kız romanı diziye dönüştü ve ilk bölüm reytingleri de Kanal D’yi çok memnun etti.

AB kategorisinde günü birinci sırada tamamlayan Camdaki Kız, ABC1’de ise 3. sırada yerini aldı. Camdaki Kız’ın tüm kişiler kategorisinde ise 7. sırada yer aldığı görülüyor.

atv’nin 3 sezondur devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin düşüş yaşaması ile Camdaki Kız’ın AB’de birincilik elde etmesi müthiş bir başlangıç olarak görünüyor… Kanal D’nin büyük başarılar beklediği dizi daha ilk bölümünde birincilikle başlayarak çok önemli bir mesaj vermiş oldu.

Dizinin hikayesine yönelik olarak beklentiler karşılık bulacak gibi duruyor. Ancak çekim ve görüntü konusuna da ekibin daha çok dikkat etmesi ve izleyicilerin eleştirilerini dikkate alması şart.