Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs bastırdı, Bir Zamanlar Çukurova reytinglerde tarihi düşüş yaşadı!

Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs bastırdı, Bir Zamanlar Çukurova reytinglerde tarihi düşüş yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları atv’nin reyting birinciliği artık yavaş yavaş değişmeye başlıyor… 3. sezonu devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ayağına ilk çelmeyi takan yapım Camdaki Kız oldu… Dün akşam yayınlanan diziler arasındaki müthiş yarışta Bir Zamanlar Çukurova’nın ciddi bir reyting kaybı yaşadığı görülüyor.

atv dizisi 91. bölümü ile yine tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birincilik elde etti ve yine milyonları ekrana taşımayı başardı. Ancak bu sezonun en düşük sonuçlarını aldığı gerçeği de ortada. Daha önce iki haneli oranlar elde eden dizi artık izleyicilerini rakip dizilere kaptırmaya başladı.

Geçen hafta TRT1 ekranında başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin Bir Zamanlar Çukurova’ya fazla bir zararı olmamıştı. Ancak bu hafta Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız da gelince dengeler fena değişti.. Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız’a AB grubu birinciliğini kaptırdı. Total ve ABC1’de günü birinci bitiren atv, AB’de ise üçüncü oldu.

TRT1’in iyi başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi reytinglerini yükselterek yoluna devam ediyor. Dün akşam ikinci bölümü yayınlanan dizi, tüm kişilerde 4. olurken, AB ve ABC1’de ise ikinci sırada bulunuyor.

AB’nin birincisi Camdaki Kız, totalde 7. sırada ve ABC1’de ise 3. oldu.

Mucize Doktor dizisi de yeni başlayan 2 diziden olumsuz etkilendi. Bugüne kadar elde ettiği en düşük reytinglere gerileyen Fox TV dizisi, total ve ABC1’de günü 6. sırada bitirdi ve AB’de ise 5. oldu.

Alev Alev dizisi ise Show TV ekranında bir hayli düşük oranlar elde edebildi. İlk 10’a giremeyen dizi, total ve AB’de 12. olurken, ABC1’de ise 13. sırada.