Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisini Kanal D öyle bir güne koydu ki, ortalık fena karışacak!

Camdaki Kız dizisini Kanal D öyle bir güne koydu ki, ortalık fena karışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında yeni yapımlar bir bir ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu dizilerden birisi de Kanal D ekranlarında yayılanacak olan Camdaki Kız. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitap ve deneyimlerinden oluşturulan 4. dizide ekrana geliyor. Bu Türkiye’de bir yazarın eserleri noktasında bir ilk. Burcu Biricik’in başrolündeki dizinin çekimlerine yoğun bir tempoda devam ediliyor… Dizinin yayın günü de belli oldu.

Kanal D tarafından Camdaki Kız dizisinin 1 Nisan Perşembe günü başlayacağı duyuruldu. Bu da demek oluyor ki artık Perşembe akşamları çok büyük bir reyting yarışı yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova, perşembenin sürükleyici yapımı. Mucize Doktor gayet iyi gidiyor… Alev Alev düşüş yaşıyor ve Akrep dizisi de artık sona doğru yaklaşıyor…Ancak bir başka gelişme daha var. TRT1’de de Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 1 Nisan Perşembe başlayacak. Yani müthiş bir reyting yarışına hazır olun.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor.

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç’ün üstlendiği Camdaki Kız 1 Nisan Perşembe 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

Camdaki Kız 1 Nisan Perşembe 20.00’de Kanal D’de başlıyor! İşte diziden ilk fragman: