Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs! Hepsi aynı gün, olay çıkacak!

Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs! Hepsi aynı gün, olay çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Televizyon kanallarının reyting yarışlarında çok hızlı gelişmeler yaşanıyor ve dün TRT1’den gelen haber izleyicileri çok mutlu etmişti… 1963-1974 yılları arasında zulme uğrayan Kıbrıs Türk halkının yaşadıklarını ekrana taşıyacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 1 Nisan perşembe günü başlayacağı duyuruldu…

Bu gelişmenin ardından Kanal D’de Camdaki Kız dizisini 1 Nisan Perşembe başlatma kararı aldı. Yani perşembe akşamlarına iki çok güçlü dizi daha geldi… Zaten Bir Zamanlar Çukurova müthiş bir tempo ile 3 sezondur devam ediyor. Geçen sezon Mucize Doktor gün birincisiydi, bu sezon ise Bir Zamanlar Çukurova kimseye birincilikleri bırakmadı.

Böyle iki önemli yapımın olduğu perşembe akşamlarına şimdi de Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız dizileri geliyor. Her iki yapım da heyecan ve merakla bekleniyor. Yani daha şimdiden izleyici kitleleri bile hazır… Ancak atv’nin perşembe hakimiyetini kırmak da o kadar kolay değil…

Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs! Hepsi aynı gün, olay çıkacak! 1

Bir Zamanlar Kıbrıs’ın tarihi yönü ve izleyiciye dokunacak dram yapımı olması büyük beklentileri de beraberinde getiriyor. Ama Camdaki Kız da çok etkileyici bir dizi ve yurt dışında bile şu anda tanıtılmaya başlandı. Yani dizi hakkında Kanal D’nin beklentisi çok yüksek…

Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs! Hepsi aynı gün, olay çıkacak! 2

Sonuç olarak, perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs arasında müthiş bir reyting yarışı yaşanacak.

1 Nisan Perşembe akşamı ekran karışacak, reyting savaşları yeni bir boyut kazanacak. Şimdiden kaybeden yapımlar ise Star TV’nin Akrep dizisi ve Show TV’nin Alev Alev dizisi olacak gibi görünüyor.

Akrep zaten çok düşük oranlara geldi.. Star TV sabır gösterdiği için yayında… Alev Alev ise haftalardır düşüşte ve toparlanamıyor… Show TV’nin Arıza gibi bir dizisini yayından kaldırma kararı aldığı bir ortamda Alev Alev için de 1 Nisan ya tamam, ya devam sözünün söyleneceği gün olacak gibi geliyor.