Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisiyle ilgili Kanal D’den şaşırtan değişiklik kararı!

Camdaki Kız dizisiyle ilgili Kanal D’den şaşırtan değişiklik kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında önümüzdeki hafta ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkması beklenen Camdaki Kız dizisi büyük bir ilgi görmüştü. Dizinin fragmanları bir süredir dönmeye başladı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin Kırmızı Oda’dan sonra yeniden dizide buluşması da hayranlarını çok memnun etti.

Camdaki Kız dizisinin başlama tarihi olarak da Kanal D tarafından 1 Nisan Perşembe akşamı gösterilmişti. Ancak bu karardan geri adım atıldı. Kanal D, diziyi 1 hafta daha geç başlatacak. Yeni alınan karara göre Camdaki Kız dizisinin ilk bölümü 8 Nisan Perşembe akşamı başlayacak. Bilindiği üzere 1 Nisan Perşembe akşamı TRT1 ekranında da Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dizi başlayacak. Camdak Kız ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor arasında müthiş bir rekabet yaşanacaktı. Şimdi Camdaki Kız bu rekabete bir hafta sonra katılacak. Kanal D’den dizinin yeni fragamanı ile birlikte ilk bölüm tarihinin değiştirildiği de duyurulmuş oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor.

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç’ün üstlendiği, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız 8 Nisan Perşembe 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

Camdaki Kız Perşembe 20.00’de Kanal D’de başlıyor!