Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Onur Ünlü el ele yeni dizide!

Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Onur Ünlü el ele yeni dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü de rol alıyor. Ünlü oyuncu dizide Çiçek isimli karakteri canlandırıyor.

Hazar Ergüçlü’nün yakın bir zaman içinde bir başka projede daha yer alacağı ortaya çıktı. Alev Alev dizisi yoluna devam ediyor ve reytingleri düşüş yaşadığı için 2. sezon olacak mı, net olarak bilinmiyor. Hazar Ergüçlü ise şimdiden bir başka proje ile anlaşmasını yaptı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ergüçlü’nün yeni projesinin yönetmeni sevgilisi Onur Ünlü oldu… İki aşık yeni projede birlikte rol alarak dikkatleri çekecek…

NTC Medya tarafından hazırlanan dizinin ismi Yoktan Seçmeli olarak belirlendi. Bu yapım bir televizyon dizisi değil, dijital platformda yayınlanmak üzere çalışmalar yürütülüyor.

Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Onur Ünlü el ele yeni dizide! 6

Ayrıca Hazar Ergüçlü’nün televizyon ekranındaki Alev Alev dizisinin akıbeti de henüz bilinmiyor. Bir süredir düşen reytingler sonrası yeniden ilginin artması için ekibin yaptığı çabalar, son bölümde bir miktar reyting yükselişi ile işe yaramıştı. Ancak Show TV, dizinin ikinci sezonuna onay verir mi, bu kon henüz netleşmedi.