Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız ekibinden Enis Arıkan’a büyük destek!..

Camdaki Kız ekibinden Enis Arıkan’a büyük destek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları çok iyi reytingleri ile sezonun en başarılı yapımları arasında yer alıyor.

Dizi, sadece reyting oranlarıyla değil oyuncuları arasındaki ahenkli iletişimle de dikkat çekiyor. Zaman zaman setten yaptıkları paylaşımlar, birlikte yaptıkları aktiviteler ve sezon arasında yaz tatilinde bir araya gelmeleri ile gündemde olan Camdaki Kız’ın ünlü oyuncuları bu defa Enis Arıkan’a destek vermek için buluştu.

Camdaki Kız’da ‘Muzaffer’ karakteriyle beğeni toplayan Enis Arıkan’ın rol aldığı Alice Müzikali’nin yeni sezon gösterileri Zorlu PSM’de başladı.

Enis Arıkan’ın rol arkadaşları, Burcu Biricik, Selma Ergeç, Nur Sürer, Merve Polat ve Tuğrul Tülek gösteriyi izlemek için salondaki yerlerini aldılar. Oyuncu ekip arkadaşlarıyla kulisten renkli görüntüleri instagram hesabında paylaşarak; “Canım camdaki kız beni  izlemeye geldi” yazdı.

Camdaki Kız ekibinden Enis Arıkan'a büyük destek!.. 8

Burcu Biricik’de Alice Müzikali’ni izlediği anlardan bir görüntüyü instagram hesabında paylaşarak;  “Enis Arıkan bebeğimiz” notunu düştü ve müzikalde rol alan Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Şükrü Özyıldız ve İbrahim Selim’i etiketleyerek tebrik etti.

Camdaki Kız ekibinden Enis Arıkan'a büyük destek!.. 9

Pandeminin öncesinde başlayan ve pandemi döneminde de ara vermek durumunda kalan Alice Müzikali yeni sezon gösterileri ile Zorlu PSM’de izleyici ile buluşuyor.