Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız ilk bölümüyle Türkiye’de TT oldu!

Camdaki Kız ilk bölümüyle Türkiye’de TT oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin çarpıcı konusuyla reyting rekoru kıran dizisi Camdaki Kız, ikinci sezonuna nihayet başladı. Dün akşam yayınlanan 10. bölümüyle ekrana geri dönen dizi yine milyonları ekrana kilitlemeyi başardı. Camdaki Kız, ilk bölümüyle Türk sosyal medyasında TT oldu.

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız, dün akşam ikinci sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi. Birinci sezonun son bölümünü çok heyecanlı bir noktada bitiren dizi yaz boyunca büyük bir merakla beklenmişti.

Dizinin dün akşamki bölümü sosyal medyada o kadar çok konuşuldu ki 7 binden fazla paylaşımla Twitter’da günün konusu oldu. İzleyiciler paylaşımlarında diziyi ne kadar özlediklerini dile getirdi.

Camdaki Kız ilk bölümüyle Türkiye'de TT oldu! 7

Yeni sezonda Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri için yepyeni bir dönem başlıyor. Namus takıntılı annesi yüzünden tüm hayatını kapalı kapılar ardında geçiren Nalan için yeni ve özgür bir hayata kavuşmak çok zor olacak gibi görünüyor.

Dün akşamki bölümde Koroğlu ailesinin yalısına yerleşen Nalan, hayatından hiç de memnun görünmüyor. Sedat’ın çapkınlığıyla ilgili dedikodular, Rafet Koroğlu’nun sert davranışları Nalan’ı depresyona adım adım yaklaştıracak gibi görünüyor.

Nalan’ı yalıda ayakta tutan tek şey ise Muzo’nun dostluğu. İyi kalpli Muzo’yla kısa süre de olsa mutluluğu bulan Nalan’ın Koroğlu yalısında bundan sonra yaşayacakları şimdi çok büyük bir merak konusu.

Camdaki Kız, 11. bölümüyle 16 Eylül Perşembe akşamı Kanal D ekranında olacak. 11. bölümün fragmanını aşağıda görebilirsiniz: