Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde ayrılık mesajı heyecan yarattı!

Ada Masalı dizisinde ayrılık mesajı heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Ada Masalı dizisi, yaz döneminde dikkat çeken yapımlardan birisi oldu.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 12 bölümü yayınlandı. Dizi hayranları, Ada ve Poyraz’ın hikayesinde neler olacağını merakla bekliyor…

Reytingleri ile çok da iyi bir noktada olmasa da yine de geniş bir izleyici kitlesine hitap eden dizinin 13. yeni bölümü 14 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da Star TV’de yayınlanacak.

Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. Haziran ve Poyraz’ın ayrıldıkları yönünde fragmanda verilen mesaj herkesi şaşırttı.

Ada Masalı dizisinin 12. bölümünde bir aşk başlamıştı. Dizide yeni bir dönem olarak da tarif edilen bu aşk kısa mı sürecek, yoksa farklı olaylar mı yaşanacak?

Haziran’ı istemeye gelen komşular da hikayeyi daha ilginç bir hale getirecek. Poyraz ise tüm bu yaşananları öğrenecek. Haziran’ı görmeye gelmeleri Poyraz’ı bir hayli kızdıracak.

Haziran ve Poyraz’ın aslında ayrılmadıkları da fragmanda yer alan bir başka detay oldu. İkilinin aşkı başladığı gibi devam edecek ve bakalım bu aşk reyting getirecek mi?

İşte Ada Masalı dizisinin 14 Eylül Salı günü yayınlanacak 13. bölüm fragmanı: