Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız setinin kamera arkasında oyuncuların halini gören ‘ah yazık’ dedi!

Camdaki Kız setinin kamera arkasında oyuncuların halini gören ‘ah yazık’ dedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında keyifle izlediğimiz dizilerin kamera arkasını tahmin etmek pek mümkün değil. Uzun saatler süren çalışmalar sürecinde yaşananlar, ayrı bir film konusu olacak kadar detayla dolu. Özellikle set ekibinin bir kaç dakikalık sahne için kimi zaman saatler çalıştığı setlerde, oyuncuların da kamera arkasında uzun bekleyişleri ve hazırlık süreçleri oluyor.

Kimi zaman soğuk kış günlerinde denize atlamak durumunda kalan oyuncular, kimi zaman da aslında sıcacıkmış izlenimi verilen evlerde incecik kıyafetlerle saatlerce çalışıyorlar.

Hem kamera arkası çalışanları hem de kamera önündeki oyuncular için set telaşı, bir haftada adeta bir sinema filmi uzunluğundaki bölümleri bitirmek için sürüyor.

Çoğu zaman çekimlerin yapıldığı mekanlarda veya karavanlarda sahnelerini bekleyen oyunculardan sosyal medyaya fotoğraflar yansıyor.

Bu fotoğraflarda izleyiciler hem yeni bölümle ilgili tüyolar arıyor hem de oyuncuların kamera arkasındaki hallerini görme imkanını buluyorlar.

Özellikle büyük ve eski konaklarda yapılan çekimlerde oyuncuların soğuk günlerdeki çilesi de bir başka oluyor! Bu büyük mekanları ısıtmanın zorluğu bir yana, sürekli olarak giriş çıkış yapılan ve sahne için hazırlıkların sürdüğü mekanlar, ister istemez soğuk oluyor.

Camdaki Kız setinin kamera arkasında oyuncuların halini gören 'ah yazık' dedi! 9

Kış günlerinin yavaş yavaş kendisini hissettirdiği bugünlerde, pek çok oyuncunun set paylaşımlarında polar sabahlıklarla oturduklarını görmek mümkün.

Kimi zaman da kendilerine getirilen battaniyelere sığınıyor ve sahnelerini bekliyorlar. Tam da benzeri bir durumu Camdaki Kız dizisinin setinde de görebilirsiniz.

Dizide Selen karakterine hayat veren Selma Ergeç, sahne arasında beklerken dizinin diğer oyuncuları ile çekilen bir pozlarını instagram’dan yayınladı.

Camdaki Kız setinin kamera arkasında oyuncuların halini gören 'ah yazık' dedi! 10

“Üşüyerek çalışanlarda bugün” notunu düşen oyuncu, setten buldukları çarşaflara sarınarak ısınmaya çalıştıklarını göstermekte. Burcu Biricik, Devrim Yakut ve Feri Baycu Güler ile sahne için beklerken hayli üşüdükleri anlaşılıyor.

Yine bir başka paylaşım ise Burcu Biricik’ten geldi. Oyuncu, makyajı ve saçı yapılırken polar bir sabahlığa sarılarak oturmakta. “Prenses olmak kolay değil” notuyla dizinin oyuncusu Tuğrul Tülek’in yaptığı paylaşımı repost eden oyuncunun üzerindeki polar sabahlıktan ve dizinin set çalışanlarının da üzerlerinde montlarla olmalarından soğuk bir ortamda oldukları anlaşılıyor.

Camdaki Kız setinin kamera arkasında oyuncuların halini gören 'ah yazık' dedi! 11