Ana sayfa Dizi Haberleri Tamer Levent, Yalı Çapkını dizisinde güzel bir sürpriz yaptı!

Tamer Levent, Yalı Çapkını dizisinde güzel bir sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Rıfat Koroğlu karakteri ile müthiş bir oyunculuk sergileyen, yeteneklerini bir kez daha ortaya koyan Tamer Levent, milyonlarca izleyicinin takdirini kazanmıştı. Usta oyuncu, gençlere önemli bir örnek teşkil ederken, en son Sakla Beni isimli Star TV dizisinde Kont Ziya karakteri ile yeniden izleyici karşısına geçti.

Sakla Beni dizisindeki rolünün yanı sıra bu sezon farklı bir karakter ile yeniden izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu, Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını ile sürpriz yaptı.

Bu hafta 59. bölümüyle Star ekranlarına gelen Yalı Çapkını dizisinde Tamer Levent izleyicilere adeta güzel bir sürpriz yapmış oldu.

Star’ın OGM Pictures imzalı dizileri Yalı Çapkını ve Sakla Beni’nin yolları bir kez daha kesişti. Yalı Çapkını’nın 23 Şubat akşamı yayınlanan bölümünde, Tamer Levent’in hayat verdiği Kont Ziya karakteri, Yalı Çapkını’nda Çetin Tekindor’un canlandırdığı Halis Ağa’nın kapısını çalacak.

Kont Ziya’nın Halis Ağa’ya yardım eli uzatmasıyla birlikte eski düşmanların Emre Altuğ’un canlandırdığı Orhan Korhan için tekrar bir araya gelmeleri izleyicileri ekran başına kilitleyecek.