Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, dedikodulara noktayı öyle bir koydu ki herkesi susturdu!

Nesrin Cavadzade, dedikodulara noktayı öyle bir koydu ki herkesi susturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’de yayınlanan Kalp Yarası dizisinde Ferit karakterine hayat veren Gökhan Alkan ile bir süredir birlikte olan Nesrin Cavadzade, haklarında çıkan ilginç bir söylenti ile ilgili olarak instagram sayfasından tavrını koydu!

Çekimleri Antakya’da süren dizi nedeniyle Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade, ilişkilerini uzak mesafeden de olsa sürdürmeye devam ediyorlar. Aralarında kimi zaman ayrıldıkları şeklinde haberler çıksa da yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla bu söylentilere de yanıt veriyor ikil ve birlikteliklerinin devam ettiğini, mutlu olduklarını gösteriyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Nesrin Cavadzade’nin dizide öpüşme sahnesi olan sevgilisi Gökhan Alkan’a müdahil olduğu şeklinde dedikodular dolaşmaya başladı.

Gökhan Alkan’a Kalp Yarası dizisiyle ilgili olarak ‘öpüşme yasağı’ adı altında müdahale ettiği şeklinde kimi haberlerle gündeme geldi ünlü oyuncu.

Nesrin Cavadzade, 20 yıldır emek verdiği sektörde, bu tür bir yasaklama tavrının ne kendisine yakışmayacağı ne de karşısındaki kişinin bunu kabul edecek kadar mesleğinin gereklerini görmezden gelebileceğini aktaran bir mesajı instagram sayfasından yayınladı.

Cavadzade, hakkında çıkan iddialar üzerine yaptığı açıklamada, isminin kullanılarak kimi kişilerin kendilerini gündemde tutmaya çalıştıklarını gördüğünü, bugüne kadar sessiz kaldığını ancak artık çizginin aşıldığını ifade ederek mesleğine dil uzatıldığı görüşüyle, sevgilisi bile olsa kimsenin sanatına müdahale edemeyeceğini ve kendisininkine de ettirmeyeceğini açık bir dille ortaya koydu.

Nesrin Cavadzade sözlerini “Benim yaptığım işe kimsenin karışmayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlamayanların başına. Sevgilerimle” diyerek tamamladı.

İşte oyuncunun paylaşımı:

Nesrin Cavadzade, dedikodulara noktayı öyle bir koydu ki herkesi susturdu! 7