Ana sayfa Dizi Haberleri Dilek Taşı dizisi Camdaki Kız’ın yerini doldurabilecek mi?

Dilek Taşı dizisi Camdaki Kız’ın yerini doldurabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin 1980’li yıllardaki görüntüsünü izleyicilerin karşısına getirecek olan Dilek Taşı isimli yeni dizi projesi büyük bir merakla bekleniyor. Salih Bademci, Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün 7 Eylül Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Kanal D, bir süredir büyük bir titizlikle hazırlanan yeni dizi ile yeni sezonda güçlü bir çıkış yapmak istiyor. Başrol oyuncularından Salih Bademci’nin ifadesi ile ‘izleyiciler dayanabilir ise’ çok güzel bir hikaye seyredecekler… Bademci dizinin dram yönünün ne kadar etkili olduğunu bu ifadesi ile anlatıyor.

Dilek Taşı dizisinin Kanal D için Camdaki Kız’ın bıraktığı boşluğu doldurması gerektiğini de söylemek lazım. Camdaki Kız, 3 sezon süren ve perşembe akşamları büyük oranda Kanal D’nin birincilikler elde etmesini sağlayan bir yapım oldu. Burcu Biricik de kariyerinin en başarılı dönemini yaşadı.

Camdaki Kız dizisinin bitmesinin ardından bu sefer perşembe akşamları Dilek Taşı dizisiyle renklenecek. Rekabette Kanal D’nin yeni proje ile reytinglerde nasıl sonuçlar alacağını söylemek mümkün değil. Ancak sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise Dilek Taşı dizisine yoğun bir ilgi olması kimseyi şaşırtmayacaktır.