Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’a Yüsra Geyik’ten sonra Ayça Ayşin Turan’ın katılacağı iddiası doğru mu?

Camdaki Kız’a Yüsra Geyik’ten sonra Ayça Ayşin Turan’ın katılacağı iddiası doğru mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Diziye en son Arka Sokaklar’dan ayrılan Yüsra Geyik, Melisa karakteri ile katılmıştı. Diziye bir başka ünlü kadın oyuncunun daha katılacağı yönünde çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Ada Masalı isimli dizinin final yapması sonrasında yeni projeleri değerlendirmeye başlayan Ayça Ayşin Turan için de Camdaki Kız iddiası ortaya atıldı.

Kanal D’nin sevilen dizisine Türkan karakteri ile katılacağı yönündeki iddialar oyuncuya soruldu. Oyuncu, bu iddiaları basından duyduğunu dile getirdi.

Camdaki Kız dizisine denk geldiği zaman baktığını da belirten oyuncu, ancak bu yapıma katılacağı şeklindeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Böyle bir durumun hiç olmadığını anlatan Ayça Ayşin Turan, farklı bir karakter gelirse yeniden setlere dönmeyi düşünüyor.

Camdaki Kız dizisine en son Yüsra Geyik katıldı. Arka Sokaklar’daki 15 yıllık kariyerini bırakan Yüsra Geyik, Melisa karakteri ile hikayede yer alıyor ve başarılı performansıyla yine göz dolduruyor.

Ayça Ayşin Turan ise yeni projeler için görüşmeler yapsa bile henüz netleşen bir projesi yok.