Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik, Arka Sokaklar’dan ayrıldığı için mutsuz değil!

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar’dan ayrıldığı için mutsuz değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, garanti olarak görülen Arka Sokaklar dizisinden ayrılarak çok stratejik ama riskli bir karar aldı.

Dizide 15 yıldır bulunan ve Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha olarak da akıllara yazılan oyuncu, birçok genç isim gibi yeni projeler ve yeni heyecanlar arıyor.

Arka Sokaklar gibi garanti görülen bir diziden ayrılmanın altında da işte bu heyecan yatıyor. Kendisini geliştirmek isteyen ve farklı rollerde de denemek için güçlü bir karar alan Yüsra Geyik, şu anda geldiği noktadan çok memnun.

Camdaki Kız isimli yine bir Kanal D dizisinde hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, farklı bir rolü canlandırmanın heyecanı içinde. Yıllarca Zeliha olarak izlediğimiz genç oyuncu, ayrıca geçtiğimiz yıl tiyatro sahnesine de adım atarak kendini sahnede de geliştirmeye başladı.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar'dan ayrıldığı için mutsuz değil! 7

Bu sezon dizi konusunda yeni bir atak yapan oyuncunun, başarılı bir karar aldığını söyleyebiliriz. Camdaki Kız dizisinin ekibinde kendisine kısa sürede yer bulan ve iyi karşılanan Yüsra Geyik, aldığı ayrılık kararından hiç pişman değil.

Oyuncu, “Dizi çok güzel gidiyor. Benim için çok güzel oldu. 15 seneden sonra yeni bir işe başlamak. Çok heyecanlıyım. Benim için çok büyük bir heyecan. Geçmesini, durulmayı ve anın tadını çıkarmayı bekliyorum” diyerek ne kadar heyecanlı olduğunu anlattı.

Sette heyecanının hala geçmediğini ifade eden Yüsra Geyik, yeni bir projeye ne kadar çok ihtiyaç duyduğunu da bu haliyle göstermiş oldu.