Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız’da bomba gelişme! Nalan, aile sırrını öğrenmeye çok yaklaşıyor!

Camdaki Kız’da bomba gelişme! Nalan, aile sırrını öğrenmeye çok yaklaşıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin her bölümünde nefes kesici sahneleri izleyiciyle buluşturan sürükleyici dizisi Camdaki Kız bu akşam 22. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde, Nalan ailesinin büyük sırrını öğrenmeye çok yaklaşacak.

Sırlarla dolu Camdaki Kız dizisi Kanal D’nin reyting birincisi dizilerinden biri. Her bölümüyle reytinglerde birinciliği kimseye bırakmayan dizi Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan’ın talihsizliklerle dolu hayatını anlatıyor.

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer gibi usta oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız dizisi yine nefes kesici bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 22. bölümünde şunlar olacak:

Hayri’yle Melisa’nın karşılaşmasını engelleyen Muzo, Nalan’ın söylediklerinden sonra Melisa ile yalan ilişkisine devam etmek zorunda hisseder. Sedat, Melisa ile ilgili bildiği gerçekleri Muzo’ya söylemenin yollarını ararken Melisa’nın da Sedat ile ilgili bir planı vardır.

Feride’nin Adil ile ilgili şüpheleri artınca Nalan’dan Adil’i takip etmesini ve her adımından kendisini haberdar etmesini ister. Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik mezarlık ziyaretine şahit olur. Adil’in ziyaret ettiği mezar taşında Sema İpekoğlu yazmaktadır. Bu görüntüye şahit olan Nalan, annesiyle babasının aslında anneannesi ve dedesi olduğu gerçeğine bir adım daha yaklaşır.

Camdaki Kız yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de.